Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конкурс за най-хубава снимка на форума...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интересно ще е какъв ще е регламента за гласуване. Не играя толкова за наградата, а участвам, защото идеята ми хареса. Но има ли състезание, трябва да е честно. Сега да не се нароят "новорегистрирани" и да се излагаме за едно фотоапаратче .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Моята не е. Не че има шансове да спечели, но даържа да кажа, че не е. Ефектът е заради мъглата и се нарича "сфумато".
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Реших и аз да участвам с ето тази снимка.Правена е със SONY DSC S90 и е на село
        Прикачени файлове
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Уличка близо до Piazza Plebiscito в Неапол по Коледа на 2006г. Фотоапарата е Polaroid
          Прикачени файлове

Коментар

Дъщеричката... Трудно избрах коя точно снимка да пусна. Правена е миналата година по същото време.
            Прикачени файлове
            Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Централният площад на Брюксел е това. снимката съм я правил на 25. април тази година.
              Alfa 147 JTD 115 hp
              ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Хайде и аз да се включа с един портрет
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

еми за мен е все едно кой ще спечели, но мисля че не би било редно да се пускат обработвани снимки, примерно аз се занимавам с фотошоп от 5 години и едва ли на някого който е пуснал снимка тук ще му е приатно да баде засенчен от здраво обработена снимка. Но както и да е това си е мое мнение, желая успех на всички :D :D :D
                  YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
                  Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
                  Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                  BEGACHKI

Коментар

на финалната права и аз се включвам с една фотка (няма грам обработка ,като изключим кропа и коригирането на яркостта)

Коментар

ето малко от края на България. РЕЗОВО
                      Прикачени файлове

Коментар

Сетих се, че днес е последния ден и аз да се отчета. Макар, че няма категория "смешни", видя ми се много весела снимка :D Тя е от август миналата година в Доспат.
                        Прикачени файлове

Коментар

И аз да се включа в последните минутки с една снимчица от дъждовен Лондон!! Великата Темза и Лондонското око!Тъй като срокът изтече ще заключа темата.Илко
                          Прикачени файлове

Коментар

Тъкмо да участвам и аз с една снимка за наградата и ми се затвори вратата под носа Ама искам да си споделя снимката тук, направена преди има няма 5 дни.2ин1 както се казва
                            Прикачени файлове
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

...втори ден след края на конкурса..,а все още журито мълчи
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ами то трябва анкета със снимките и всеки да гласува, и според гласовете да се определи 1-во място и това е.
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X