Ето от мен - направих я началото на февруари в двора ми, тамън тръгвах за работа и хоп..Колебаех се между тази и една от Родопите, но понеже родопска вече има, реших да е тази.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конкурс за най-хубава снимка на форума...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ето и аз пускам една снимка кученцето е на една моя приателка веднъж го разхождахме и срещнах случайно един човек който вървеше и си снимаше природата с някакъв умопомрачителен фотоапарат(сещатете се от много скъпите) и така помолих го да ми даде да снимам кученцето и ето какво се получи :D :D съжалявам че не мога да кача снимката в реален размер ,но и така е хубава :DYOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
-
Мисля, че е много важно Авео да уточни дали всякакви снимки могат да участват (обработвани с различни програми), защото това е адски важно.Много се променя излъчването на снимката.Мисълта ми е, че трябва да има точка, в която да се каже дали обработвани с Фотошоп и др. програми снимки дори и на нас самите могат да участват или само "чисти" снимки без допълнителни обработки."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Явор Митев
tyson написа:Мисля, че е много важно Авео да уточни дали всякакви снимки могат да участват (обработвани с различни програми), защото това е адски важно.Много се променя излъчването на снимката.Мисълта ми е, че трябва да има точка, в която да се каже дали обработвани с Фотошоп и др. програми снимки дори и на нас самите могат да участват или само "чисти" снимки без допълнителни обработки.
Коментар
-
мерси за АВЕО, точнои поради тази причина казах че е обработвана но мъничко, за да съм честен спрямо другите.ако решите да ми махнете нсимката няма за какво да се съдря успех на всички участнициФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар