Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конкурс за най-хубава снимка на форума...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето от мен - направих я началото на февруари в двора ми, тамън тръгвах за работа и хоп..Колебаех се между тази и една от Родопите, но понеже родопска вече има, реших да е тази.
    Прикачени файлове
    FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

предполагам всички знаят какво е товатова ми е една от първите снимкиимам доста хубави след товаама тая си ми е наи на сърце
      Fiat Brava
      Volkswagen Golf
      и тия три неща

Коментар

Едеса, миналата година. За съжаление е правена с телефонОпитвам се да се преборя да я кача...
        Прикачени файлове
        Punto 1.2/75

Коментар

Krass написа:
          Едеса, миналата година. За съжаление е правена с телефон
          А къде е снимката?
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ето една прясна снимчица от Гърция - Скалния манастирски комплекс Метеори - а на снимката виждате манастира Св. Стефан, а в дъното градчето Каламбака
            Прикачени файлове
            Истината е някъде там!

Коментар

Много интересна снимка!В първият момент си помислих тази стърчаща скала за.... ,но после снимката е излезнала така,сякаш изобразява глава на старец с брада.Интересна природа.
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ето и от мен, една снимка направена този месец в местността Каньона на водопадите до Смолян. Това е част от величествения водопад Орфей. Фотоапарата е Canon A520.
                Прикачени файлове
                Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

ето и аз пускам една снимка кученцето е на една моя приателка веднъж го разхождахме и срещнах случайно един човек който вървеше и си снимаше природата с някакъв умопомрачителен фотоапарат(сещатете се от много скъпите) и така помолих го да ми даде да снимам кученцето и ето какво се получи :D :D съжалявам че не мога да кача снимката в реален размер ,но и така е хубава :D
                  Прикачени файлове
                  YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
                  Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
                  Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                  BEGACHKI

Коментар

Извинявам се че слагам снимка на кола ама не се здържах.Това е от моренцето миналата година,но каква марка не можах да позная.
                    Прикачени файлове
                    Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
                    GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

мале как съм пропуснал готината тема...снимката е леееко дообработвана...от мен естествено правена е с FX01 na Panasonic.
                      Прикачени файлове
                      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast
                      ----------------------------
                      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Мисля, че е много важно Авео да уточни дали всякакви снимки могат да участват (обработвани с различни програми), защото това е адски важно.Много се променя излъчването на снимката.Мисълта ми е, че трябва да има точка, в която да се каже дали обработвани с Фотошоп и др. програми снимки дори и на нас самите могат да участват или само "чисти" снимки без допълнителни обработки.
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Снимката е правена преди няколко дни в Русе. Това е театъра им. Без каквато и да било обработка, точно както съм я свалил от фотоапарата. Правена е със Sony W-30.
                          Прикачени файлове

Коментар

В. Търново. Началото на Февруари.
                            Прикачени файлове
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

tyson написа:
                              Мисля, че е много важно Авео да уточни дали всякакви снимки могат да участват (обработвани с различни програми), защото това е адски важно.Много се променя излъчването на снимката.Мисълта ми е, че трябва да има точка, в която да се каже дали обработвани с Фотошоп и др. програми снимки дори и на нас самите могат да участват или само "чисти" снимки без допълнителни обработки.
                              Моето мнение е, че не можем да поставим такова условие, колкото и некоректно да е. Мисля, че ако го поставим, всички ще кажат "ам чи на Х снимката аз де да знам дъл ней обработвана", от друга страна пък чрез манипулиране на снимката знаем до каква степен би могла да бъде направена по така..."привлекателна". За това не мисля, че би било обективно едно такова условие, просто защото няма как да бъде ясно и доказано.Напомням за крайният срок на конкурса - утре.

Коментар

мерси за АВЕО, точнои поради тази причина казах че е обработвана но мъничко, за да съм честен спрямо другите.ако решите да ми махнете нсимката няма за какво да се съдря успех на всички участници
                                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                                182A4.000 IAW49F
                                LPG - Lovato EasyFast
                                ----------------------------
                                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
                                X