Е, да но аз до София ако се дундуркам да я мия ... наистина клубните отстъпки са най-добре обмислената идея.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си вземем една пароструйка а?
Collapse
X
-
ilkor написа:Е, не стига че "копаем" по форума сега и коли да миемСега сериозно: Колега съвсем скоро ще бъде учредено сдружение на Фиат почитателите в България и ако не за собствена автомивка то поне отстъпка в цената някъде може да се издейства за членовете му.
"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
И да монтирате пароструйка кво- ще минате половин София за да стигнете до нея, защото няма как да е на удобно място за всички, хората живеят в различни крайща на София. Не можете ли да си миете колите на ОМВ, има бензиностаннции във всеки един район, освен това става бързо , лесно и евтино. Аз с 3 левчета си мия колата перфектно. Предполагам, че не сте такива мърди, че да не можете с 3 житона да си измиете колата. Аз имам и водоструйка на двора , ама понякога ме мързи да подготвям кабелите и мъркучите и си ходя на ОМВ.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:И да монтирате пароструйка кво- ще минате половин София за да стигнете до нея, защото няма как да е на удобно място за всички, хората живеят в различни крайща на София. Не можете ли да си миете колите на ОМВ, има бензиностаннции във всеки един район, освен това става бързо , лесно и евтино. Аз с 3 левчета си мия колата перфектно. Предполагам, че не сте такива мърди, че да не можете с 3 житона да си измиете колата. Аз имам и водоструйка на двора , ама понякога ме мързи да подготвям кабелите и мъркучите и си ходя на ОМВ."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Нямам търпение да се основе клуба - искам да съм от първите с клубна карта :P Относно миенето на колата това не е никак рационално. Звучи оригинално обаче, спор няма. Най-добре да преговаряме...Впрочем, ще има ли мини сБИРКА този петък на OMV Бояна ??www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Всеки ден пътувам до НБУ в Овча Купел. Има ОМВ на красна поляна, точко в началото на бъл Акад. Иван посока Руския паметник. Има и на бул. България , който пък е близо до Красно село. То и аз нямам ОМВ на 100 метра от нас, ама не ми се вярва постонно да си седиш в квартала , все ще имаш път през някоя бензиностанция.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Всеки ден пътувам до НБУ в Овча Купел. Има ОМВ на красна поляна, точко в началото на бъл Акад. Иван посока Руския паметник. Има и на бул. България , който пък е близо до Красно село. То и аз нямам ОМВ на 100 метра от нас, ама не ми се вярва постонно да си седиш в квартала , все ще имаш път през някоя бензиностанция."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
crush написа:Нямам търпение да се основе клуба - искам да съм от първите с клубна карта :P Относно миенето на колата това не е никак рационално. Звучи оригинално обаче, спор няма. Най-добре да преговаряме...Впрочем, ще има ли мини сБИРКА този петък на OMV Бояна ??http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Колеги, има една приказка "Орташката работа кучетата я яли."По-добре си уредете отстъпка някъде, за да няма изказвания от рода на "Ае/деба нали и аз дадох пари за това, а вече пети път ходя и не мога да се вредя..." или нещо от сорта.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар