Я да видим какво пише в глава осма "Административно наказателни разпоредби" на ЗРАчл.64"Който извършва любителски риболов без билет за любителски риболов в нарушение на чл.22 ал. 1,се наказва с глоба от 20 до 100лв." чл.70 ал. 1 " Който лови риба и други водни организми в период на забраната по чл. 32 ал.1,се наказва с глоба от 100 до 400 лв.,ако не подлежи на по-тежко наказание.ал.2" Когато нарушението по ал.1 е извършено от юридическо лице или едноличен търговец,му се налага имуществена санкция в размер от 200 до 800 лв."Честит акт.Ако си подписал акта без възражения едва ли ще направиш нещо.Пожелавам ти този който определя размера на глобата да е в добро настроение .Друг път като решиш да ходиш за риба през забраната поне виж списъка с разрешените водоеми.Също едно изваждане на билет за любителски риболов няма да навреди защото при повторно нарушение глобите са още по-дебели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Aкт за риболов...
Collapse
X
-
lubobg написа:Я да видим какво пише в глава осма "Административно наказателни разпоредби" на ЗРАчл.64"Който извършва любителски риболов без билет за любителски риболов в нарушение на чл.22 ал. 1,се наказва с глоба от 20 до 100лв." чл.70 ал. 1 " Който лови риба и други водни организми в период на забраната по чл. 32 ал.1,се наказва с глоба от 100 до 400 лв.,ако не подлежи на по-тежко наказание.ал.2" Когато нарушението по ал.1 е извършено от юридическо лице или едноличен търговиц,му се налага имуществена санкция в размер от 200 до 800 лв."Честит акт.Ако си подписал акта без възражения едва ли ще направиш нещо.Пожелавам ти този който определя размера на глобата да е в добро настроение .Друг път като решиш да ходиш за риба през забраната поне виж списъка с разрешените водоеми.Също едно изваждане на билет за любителски риболов няма да навреди защото при повторно нарушение глобите са още по-дебели.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Dzver написа:Никога не съм бил запален по този вид отдих, но реших да се позабавлявам и аз през празниците, так някой да ме осведоми по въпроса за началото и края на сезона и изобщо дали ако пусна една въдица от лодката си в морето между 1-6 май, ще съм бракониер? Билет естествено нямам и едва ли ще се юрна баш сега да си вадя, но кой знае, може да ми хареса пък...PASSARELLA написа:Аз съм намислил да дойда и да ти взема колата нощес, да я покарам. Дали ще съм крадец!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_35 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар