хм...много тъпо колеги дайте съвет...днеска решихме с един колега да се пошляем и скокнахме до Камчия...е решихме да пуснем по една плувка в реката и си отворихме биричката като никой не гледаше въдици а се плухме яко...и както си седим и идват някакви трима...и ме питат "Как е кълве ли рибата?" казвам...аами кълве кълве на магазина ние тука биричка пием а въдиците само за участие...и тогава изкараха документи и се легитимираха...ем да написаха ми акт...добре че написаха че съм бил само с една въдица...естествено им изисквах да видя всичките...две...точки по които съм в нарушение...едната че ловя в неразрешен период и една че съм без билет...не съм се дърпал опитах се да съм максимално примерен казаха ми да очаквам около 30лв и че мога да обжалвам в тридневен срок...двата члена по които съм глобен са съответно...чл.22 от ЗРА и зл.32 от ЗРА...някой има ли представа колко ще е глобата че сега ме наплашиха че започвали от 500лв...
е поне после си изкарахме добре бирички семки едно друго починах си хич да нее...а и от целия риболов имаме хванато едно попче
което дадохме на едно кученце малко и то си го хапна за секунда

Коментар