Къде ще ми сравнявате дърветата на Джуджаро с автомобилите на Пинифарина!? Я моля ви се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опел Клуб поздравява свой колега, станал собственика на Фиат
Collapse
X
-
PASSARELLA написа:Къде ще ми сравнявате дърветата на Джуджаро с автомобилите на Пинифарина!? Я моля ви се!Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Хе хе тъкмо се зачудих за кой ли става дума и ко да видя, мойта тема в Опел форума. Първо искам да кажа, че в Опел форума намерих страхотни приятели през последните години. Хора от цялата страна. Сега където и да отида знам, че има с кой да се видя и да си изкарам готино! И всичка са много коректни и отзивчиви. Нещо което в днешно време ни липсва много в БГ. И същите тези хора са толерантни и това, че са фенове на Опел не им пречи да ме поздравят и да се зарадват на колата която избрах след Опелчето. И това ме радва страшно много. Защото трябва да има толерантност между марките и да се уважаваме защото като се замислим всеки ден се разминаваме по пътищата и няма за какво да бъдем врагове защото караме различни марки. Надявам се да има още много такива теми не само в Опел форума а и във всички други!За спора между Джуджаро и Пинифирина, реално и двете фирми имат добри и "лоши" концепции. Джуджаро е малко по-смел в представите си, но реално е много по-продуктивен. Пинифирина в момента са в криза защото работата само с Ферари на която се наблягаше дълги години даде страхотни резултати но явно не е достатъчна да се самоиздържа студиото. Надявам се да се оправят и двете фирми да доказват класата на дизайна правен в Италия който винаги е бил короната в световната авто мода.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Къде ще ми сравнявате дърветата на Джуджаро с автомобилите на Пинифарина!? Я моля ви се!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
PASSARELLA написа:Kuku написа:Страхотен пример ми даде
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар