Ако сложа 15 джанти на мойта колицаще вдигне ли разхода ???тъп въпрос, ама всеки различно ми разправя и то хора без опит нали Коригирахме заглавието за да става ясно още от него за какво е питането.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля вече съм с 15"
Collapse
X
-
Re: едно питане
аз не мисля, че може да ти качи чак осезаемо разхода...де да знам...гуми...ако досега си бил с 14-ки не мисля, че ще има каквато и да е разлика...типо-то ни е с 15-ки...и не харчи по 20/100 съвсем нормален разход си има.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Re: едно питане
Със сигурност го вдига и старта ще ти затъне, вече друг е въпроса, че ще бъде по-красива.forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Колега, разхода няма да се промени при тази конфигурация.Диаметъра на 175/70/14 е 601 мм. диаметъра на 195/55/15 е 596 мм. или новия размер ще е с 5 мм. по-ниски гуми. Скоростомера ще ти показва 101 км./ч, когато реално ще е 100 км./ч Теоретично трябва да набира по-добре, но разликата е малка и надали ще се осети.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
....за разхода не-знам, не би трябвало да усетиш, поне аз не усетих с моите, да се е вдигнал 300-400 грама, но определено ускорява по бавно от колкото с тесните. Правя разлика с зимните ми които са 175 направо се изстрелва тея са 195 и не е така пъргава, но е стабилна и красива неща доста по важни от ускорението.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Re: вече съм с 15’
icomirGT написа:Колеги утре ще снимам колата и ще я видите :D взех гиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар