Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автошкола АВТОЛИР-Люлин, никога там!!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Автошкола АВТОЛИР-Люлин, никога там!!!

    Преди година и нещо моята спътничка в живота се записа на шофьорски курсове във въпросната автошкола АВТОЛИР. Става въпрос за офиса им в Люлин - Силвър Центъра. Доколкото разбрах имат офис и в Студентски Град...5 пъти се явява на кормуване, като смени 2 коли и 2-ма инструктори, не по нейно желание... А кара много добре, казвам го от лични наблюдения (понеже се упражняваме на таратайката и кара много адекватно за жена, а който може да кара 22 годишна кошница, може да кара всичко ОТ-ДО).В момента и дължат 2 часа (вече платени) - 80 лева и не искат да ги кара на 2-рата кола, на която се явява последните 2 пъти, понеже поредния инструктор на тази кола напусна наскоро, та сега я карат на някакво огромно Ауди да кара, тепърва да свиква с колата, габарити, копчетии и т.н... Т.е. 3-та кола, 3-ти инструктор. Държат се подигравателно и надменно. Инструктурите и офис-служителите им се сменят през 1-2 месеца, понеже явно самите собственици на фирмата се държат НЕкоректно с тях...Въпросния пореден (за сега последен) инструктор щом е разбрал, че: "Охооо, ти за 1 година, 5 пъти се явяваш, ясна си ми, нещата много лесно могат да се оправят за 250 лева". Бях се решил да ги дадем тези 250 лева, че НИ се строшиха нервите толкова време, толкова явявания на момичето, както и общо около 1500-2000 лева за това време - първоначалния курс + много допълнителни часове и явявания, това си е половин кола или 2-3 трошки като моята...Но нещата не спряха до тук. Оказа се, че махат табелите в офиса в Люлин, т.е. закриват го, понеже явно фирмата запада доста сериозно, та сега трябва да започнат и разкарвания до офиса им в Студентски Град... Което "НЕ Е много близо до Люлин"...След това като размислих и ... стигнах до извода, че ако ги дадем тези пари на чичко инструктор, тъй като напускат през ден през 2, току виж парите ни изчезнали и инструктора също ("човека взе парите, каза: чакай малко" както се пее в една стара чалгия).За това май останаха 2 варианта:1. Обаждам се на някакви служби (не знам къде/как), дават ми белязани пари и го обуваме оня инструктор едно хубаво. След това сменяме школата.2. Сменяме школата без разправии и забравяме за 1500-2000-то лева дадени за 1 година за безмислени явявания и отиваме в друга подобна пирамида..."Оставам, ама ми се заминава", както се пееше в една песничка на Ъпсурд...

    #2
    Re: Автошкола АВТОЛИР-Люлин, никога там!!!

    batececo написа:
    За това май останаха 2 варианта:1. Обаждам се на някакви служби (не знам къде/как), дават ми белязани пари и го обуваме оня инструктор едно хубаво. След това сменяме школата.2. Сменяме школата без разправии и забравяме за 1500-2000-то лева дадени за 1 година за безмислени явявания и отиваме в друга подобна пирамида...
    Позната история с мойта кака. Преди година. 3 пъти се явява на кормуване и трите пъти и се досвидя за парите. Накрая отидох при един мой познат, който ина много близък инструктор. 200 кинта, задраскахме 900-преди това и след седмица вече имаше книжка и сега си джитка с маздолина. И мен, ако питаш, моите идеали за честно, справедливо и социално общество съм си ги скътал отдавна в едно от шкафчетата на мазето и директно си търся начин да се оправя с пари. Изобщо не ми пука, кой какво - напротив, доволен съм че има начин да си оправя нещата БЕЗ нерви, щото живота ми е кратъкГарван - гарвану, око не вади.

    Коментар


      #3
      A как става прехвърлянето от една фирма на друга?

      Коментар


        #4
        Трябва ти протокола, с който е минала листовки и с който се допуска до кормуване. Едно малко листче мисля, че беше - половин страничка, взимаш си го и отиваш при другата фирма. Ако искаш, да потърся да ти дам телефона на моя човек - на Плиска кара, да те оправи.

        Коментар


          #5
          Плиска е малко далечко... Ще се търси нещо в района на Люлин...

          Коментар


            #6
            Да не би на ръце да я караш до там!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

            Коментар


              #7
              Аз пък съм на мнение, че пари за рушвети не давам. На пътни полицаи, на инструктори, на израждащи АГ лекари, на които им се плаща за това и на какво ли още не.Може да съм само аз, но колкото и да ми е неприятно, че всеки минава метър искам да знам, че полученото е заслужено и направено с истински труд. Дето се вика с пот на челото.
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

              Коментар


                #8
                Аз изкарах курсовете в тая фирма. Но не бих казал, че са некоректни по скоро, че са неорганизирани.записах се в офиса на ул."Дондуков",после трябваше да ходя в "Студентски град",а листовките ми бяха пък в офиса им в "Красно село".А пък на изпита на кормуване ни викнаха на ул."Скобелев" до "Руски паметник" в някакъв офис, отиваме там и половината хора ни казаха сега от тука си хващате тролейчето и отивате до зала "Фестивална" след 2 часа ще минем от там, а навън ви казвам минус 15.Скъсаха ме само веднъж на кормуването и то по моя вина, че не видях един знак стоп.Иначе ме мотаха близо полвин година докато изкарам книжката.При мене се смениха 3-ма инструктори - явно мойто каране ги стресираше много, добре че последния си мислеше, че познавам шефката на фирмата и ме уреди да мина по бързо.Пари под масата не съм давал.Също и за фирма У мариа чувам лоши отзиви, че си искали направо пари за да минеш, на мен поне не са ми искали.
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

                Коментар

                Working...
                X