Болезнена е в кавички, тоест злободневна и често срещана.А относно теми със сексуален подтекст съм леко да не кажа прекалено резервирана, особено в автофорум.Та тъй!И послеписа е игра на думи, с това кой как ще изчезнел, в контекста на тазседмичните събития с катастрофи из България. Ще ме извините за препратката, но ще бъде наистина много хубаво да не давам литературни есеистични мисли върху собствните ми слова, че и без това колегата Авео ме нарече скоро "бдяща учителка".Освен това като гледам колко е късно май най-добре да спим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво щеше да бъде секса...
Collapse
X
-
EVITA написа:Болезнена е в кавички, тоест злободневна и често срещана.А относно теми със сексуален подтекст съм леко да не кажа прекалено резервирана, особено в автофорум.Та тъй!И послеписа е игра на думи, с това кой как ще изчезнел, в контекста на тазседмичните събития с катастрофи из България. Ще ме извините за препратката, но ще бъде наистина много хубаво да не давам литературни есеистични мисли върху собствните ми слова, че и без това колегата Авео ме нарече скоро "бдяща учителка".Освен това като гледам колко е късно май най-добре да спим."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Явор Митев
EVITA написа:.....Авео ме нарече скоро "бдяща учителка".......
Коментар
-
Red Storm написа:Абе ,секс...Мани ги тия смешни движения.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
[quote="EVITA"]Болезнена е в кавички, тоест злободневна и често срещана.А относно теми със сексуален подтекст съм леко да не кажа прекалено резервирана, особено в автофорум. Правила на Фиат Форума : Общи приказки <- тук се пише по всякакви теми; за консултации по автомобила има друг разделДъра-бъра 100 чадъра или по друг начин казано, искам да си кажа мнението и да поговоря с някого.Та-Тъй..........Прочетете темата Колежке,става дума за : -какво щеше да бъде секса ако не се стимулираше центърът за удоволствие в мозъка???Не виждам никакъв сексуален подтекст ........по скоро се засяга Централната нервна система............"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Явор Митев
Виках си дали да не пусна една анкетка, кое е на първо място за вас - секса или шофирането....ама си рекох че нещо много секс-сиски форум ще станем....пък и с тоя строг контрол на обществените прояви в нащо форум.....
Коментар
-
EVITA написа:Като попиташ какво щеше да е секса, дали някой няма да се сети за секс...?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:А някой ще ми дефинира ли понятието "секс", че да се включа...FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар