Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво щеше да бъде секса...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Болезнена е в кавички, тоест злободневна и често срещана.А относно теми със сексуален подтекст съм леко да не кажа прекалено резервирана, особено в автофорум.Та тъй!И послеписа е игра на думи, с това кой как ще изчезнел, в контекста на тазседмичните събития с катастрофи из България. Ще ме извините за препратката, но ще бъде наистина много хубаво да не давам литературни есеистични мисли върху собствните ми слова, че и без това колегата Авео ме нарече скоро "бдяща учителка".Освен това като гледам колко е късно май най-добре да спим.
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
      Болезнена е в кавички, тоест злободневна и често срещана.А относно теми със сексуален подтекст съм леко да не кажа прекалено резервирана, особено в автофорум.Та тъй!И послеписа е игра на думи, с това кой как ще изчезнел, в контекста на тазседмичните събития с катастрофи из България. Ще ме извините за препратката, но ще бъде наистина много хубаво да не давам литературни есеистични мисли върху собствните ми слова, че и без това колегата Авео ме нарече скоро "бдяща учителка".Освен това като гледам колко е късно май най-добре да спим.
      Права сте колежке-лека и спокойна нощ
      "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

EVITA написа:
        .....Авео ме нарече скоро "бдяща учителка".......
        ....аааа, моля моля....цитирате ме неправилно колежке. Нарекох Ви "строга, но справедлива даскалица"... ...разбира се това със съвсем добри чувства, а не с отношение като към проклетата ми класна от преди ехеееее.....години

Коментар

То почти същото, съсредоточете в секса сега ...

Коментар

Абе ,секс...Мани ги тия смешни движения.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
              Абе ,секс...Мани ги тия смешни движения.
              Да бе - все едно помпиш спирачки като ги обезвъздушаваш...А със спирачките поне дръгнеш любимия кон...
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

[quote="EVITA"]Болезнена е в кавички, тоест злободневна и често срещана.А относно теми със сексуален подтекст съм леко да не кажа прекалено резервирана, особено в автофорум. Правила на Фиат Форума : Общи приказки <- тук се пише по всякакви теми; за консултации по автомобила има друг разделДъра-бъра 100 чадъра или по друг начин казано, искам да си кажа мнението и да поговоря с някого.Та-Тъй..........Прочетете темата Колежке,става дума за : -какво щеше да бъде секса ако не се стимулираше центърът за удоволствие в мозъка???Не виждам никакъв сексуален подтекст ........по скоро се засяга Централната нервна система............

Коментар

Като попиташ какво щеше да е секса, дали някой няма да се сети за секс...?

Коментар

EVITA написа:
                    Ама ти за секс ли се сети? Странно. Аз си викам нещо с водната помпа се е скапало и човека има нужда от помощ.
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Виках си дали да не пусна една анкетка, кое е на първо място за вас - секса или шофирането....ама си рекох че нещо много секс-сиски форум ще станем....пък и с тоя строг контрол на обществените прояви в нащо форум.....

Коментар

EVITA написа:
                        - ... и така деца, днес ще си гвориме за това, що е асоциация... Ето например, Петърчо, за какво си мислиш когато ти кажа, например думичката "тухла"?- Амиии... за един огромен, красив замък, с високи зидове, огромни кули...- Браво Петърчо!, Марийке, а ти какво си мислиш?- Амиии... За вдна хубава спретната къщурка насред поляна в гората с цветенца около нея...- БРАВО Марийке!!! Иванчо, а ти мойто момче...?- Ъъъ... ммм... мисля си за секс! - А бе, Иванчо!!! Какъв секс те гони на думата "тухла"?!?!!!- мииии... Г-жо, аз и с тухла, и без тухла все за секс си мисля!!!
                        Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                        --- в сърцето завинаги... ---
                        Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

А някой ще ми дефинира ли понятието "секс", че да се включа...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ама ето и ти не си разбрал като мен, че не ставало дума за тва дето го пише в заглавието

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              То е нещо като кекса само че има малка разлика - в броя на яйцата и че едните са вътре, а другите вън.
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                                kiro_of_the_day написа:
                                То е нещо като кекса само че има малка разлика - в броя на яйцата и че едните са вътре, а другите вън.
                                Ха :D :D :D :D :D

Коментар

Working...
                                X