Задавали ли сте си въпросът:-какво щеше да бъде секса ако не се стимулираше центърът за удоволствие в мозъка??? Или иначе казано:-Еее днес какво е горещо и слънчево и задушно-о-о, а трябва да се прибирам да правя секс...а така ми се биеше плоча на къщатата. Как мислите щеше ли да изчезне човека ? ако наистина секса не предлагаше никакво удоволствие????? Щеше ли да е потна и гнусна работа, за която даже щяхте да плащате на някой да доиде във вас да я свърши???? Че нямаше да има гейове и лесбийки то е ясно........може би нямаше и СПИН да има.как мислите вие???? п.пВ личен план -се радвам, че това е само въпрос,който задавам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво щеше да бъде секса...
Collapse
X
-
Явор Митев
BEX---GT написа:аз съм девствен не знам, какво те навежда на такива мисли, сериозно
Коментар
-
MOYA написа:За двете дъщериДобросъвестно ти завиждам Авео мене това ми е мечтата
Коментар
-
тъй тъй............, ма то той явно си знаеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Авео написа:BEX---GT написа:аз съм девствен не знам, какво те навежда на такива мисли, сериозноSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Авео написа:BEX---GT написа:аз съм девствен не знам, какво те навежда на такива мисли, сериозноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Забелязвам особено "болезнени" теми пуска нашия колега MOYA. Следващата вероятно ще ме хване срам да я чета даже... П.С. И колега, колкото и да ти се иска няма никой да изчезне... ако не се изтребим сами. За повече инфо раздел: ЧЕРНА ХРОНИКА. Моля, ви хора карайте с умерена скорост и се радвайте на живота си.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
EVITA написа:Забелязвам особено "болезнени" теми пуска нашия колега MOYA. Следващата вероятно ще ме хване срам да я чета даже... П.С. И колега, колкото и да ти се иска няма никой да изчезне... ако не се изтребим сами. За повече инфо раздел: ЧЕРНА ХРОНИКА. Моля, ви хора карайте с умерена скорост и се радвайте на живота си."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар