Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито на именниците!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито на именниците!

Честит имен ден на всички носещи имена на цветя,а както разбрах,също и на тези с имена на дървета.Да са здрави,щастливи,обградени с много приятели и много любов.Честито на колегите с име Явор (Авео и Yavor),тях поне ги знам,че носят такива имена.Всичко най-хубаво желая на именниците.

Аааа, мерси, мерси - макар никога да не съм го признавал за мой имен ден. Винаги съм реагирал така - докато няма Яворовден не признавам, ама нейсе...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Честит яворов ден и на всички именити цветя!
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Благодаря
        Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Честито колеги да сте живи и здрави и да почерпите
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Благодаря от името на второто по големина дърво във форума... ...честит празник и на всички останали колеги, хубав ден на всички и довечера - наздраве...

Коментар

Честито и от мен. Колга, защо казваш 2-рото по големина. Да няма някой който да се казва Топола ? Или Нещо подобно

Коментар

Честито,колежки и колеги!!!
                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

И от мен честито. От близките ми хора, точно 5 са именяци, ето защо аз отивам на излет на Витоша, и ще се върна, когато магазините за подаръци са затворени!

Коментар

////Punto//// написа:
                    Честито и от мен. Колга, защо казваш 2-рото по големина. Да няма някой който да се казва Топола ? Или Нещо подобно
                    Имах впредвид възрастта на "Яворовците"...т.е. кой кога е "засаден", обаче сега като се замислих, май аз съм най-голямото дърво във форума...хахахаха Да ме поправят адашите, ако "листата ми" не са по-големи от техните...

Коментар

Авео написа:
                      ////Punto//// написа:
                      Имах впредвид възрастта на "Яворовците"...т.е. кой кога е "засаден", обаче сега като се замислих, май аз съм най-голямото дърво във форума...хахахаха Да ме поправят адашите, ако "листата ми" не са по-големи от техните...
                      За възрастта не знам,обаче по размери другият Явор е по-голям.Повече е ял от теб

Коментар

Честит празник на всички именници! Много здраве, късмет и усмивки!

Коментар

Честит празник на всички именници и от мен!!!
                          НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

Аз честитя на всички форумски дървета ... Малко след полунощ, но ме простено, нямаше ме в града.Всъщност се обадих на всички цветя, но на дърветата забравих, хихихи!Айде живи и здрави.
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

честитои от мене на патерицида си носите името още далги години
                              Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                              http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Working...
                              X