Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компресор за помпане на гуми - от къде?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Вчера ми пристигна Мишелинчето. Реших да рискувам и си взех. 37 паунда с доставката ми излезе. Днеска го пробвах на камиона и мога да споделя впечатления. Ето как изглеждаКабела се навива и се поставя в отделенийце отдолу. Маркуча за въздуха се навива в улея отстрани. Докато се помпа отпред има два светодиода които светят. Отгоре се вижда манометъра, който може да се отделя и да се носи и ползва отделно. Или пък както е на снимката се закача на помпата и отчита налягането докато се помпи. За съжаление докато се помпи показваното налягане малко играе. Т.е. трябва да се спира помпата от време на време - и тогава виждаш ТОЧНО колко е налягането. Ако е нужно пускаш помпата пак. Ако си пренапомпал - това медното накрая на маркуча дето се вижда е бутонче - натискаш и изпуска въздуха колкото искаш. Захващането за вентила не е със защипване както обикновените помпи, а със завиване на резбата. Машинката е сравнително тиха, отдолу има хубави гумени крачета да не трака по асфалта. Днеска напомпах гумите до 4 атмосфери без проблем. Доволен съм от покупката, общото ми впечатление е добро и се надявам да не ми се налага да пазаря други компресори в следващите години.Има и други модели на Мишелин от този тип. Примерно такива на които задаваш налягането и при достигане - автоматично прекъсва, т.е. не се налага да го следиш много много. Или пък други дето изобщо нямат манометър.

    Коментар


      #17
      Колега, кой е сайтът, от който поръча компресорчето и за колко време дойде доставката? Там ли има и други модели на Michelin, че ме заинтригува и бих искал да ги разгледам?
      преди - TIPO
      сега - VOLVO XC60

      Коментар


        #18
        Поръчах от английския ибей. В четвъртък поръчах - в понеделник го получих. Но това не е правило де, в четвъртък поръчах и една камера за задно виждане, а още не е дошла. По опита ми с други поръчки - идват от Англия за около 7-8 дни.Отваряш www.ebay.co.uk и ползваш за ключова дума в търсенето michelin inflator. Те излизат там 20-30 резултата. Ето кой взех азhttp://cgi.ebay.co.uk/Michelin-Hi-Po...6.c0.m14Ето го и по-скъпия вариант, който помпи до зададено наляганеhttp://cgi.ebay.co.uk/MICHELIN-HI-PO...6.c0.m14Има и други тип, не кръгли такива - пак на Мишелин. А можеш да потърсиш и из другите ибей сайтове, но просто аз съм си свикнал от английския да поръчвам, идват доста бързо.

        Коментар

        Working...
        X