От къде да купя компресор за помпане на гуми, който е на 12 волта и използва тока от акумулатора? В Метро има едни по 11 лева, но ми казаха че са боклуци. Има и едни от около 40 лева. Някой купувал ли е от тях и какви са впечатленията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компресор за помпане на гуми - от къде?
Collapse
X
-
Re: Компресор за помпане на гуми - от къде?
Mitko написа:mvmrik написа:От къде да купя компресор за помпане на гуми, който е на 12 волта и използва тока от акумулатора? В Метро има едни по 11 лева, но ми казаха че са боклуци. Има и едни от около 40 лева. Някой купувал ли е от тях и какви са впечатленията.
-
Аз я карам с българско компресорче купено навремето за 60 лв. Това навремето трябва да е преди повече от 15 г. и още не се е сдухало.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
От къде да купя компресор за помпане на гуми, който е на 12 волта и използва тока от акумулатора? В Метро има едни по 11 лева, но ми казаха че са боклуци. Има и едни от около 40 лева. Някой купувал ли е от тях и какви са впечатленията.
Коментар
-
hit-ko, тоя на 12 волта ли е ? Абе руското си е руско, каквото имам у нас е от години и не е мръднало
Коментар
-
hit-ko написа:От къде да купя компресор за помпане на гуми, който е на 12 волта и използва тока от акумулатора? В Метро има едни по 11 лева, но ми казаха че са боклуци. Има и едни от около 40 лева. Някой купувал ли е от тях и какви са впечатленията.
Коментар
-
Ми Аз си взех по-рано от Метро. Не му работи манометъра, но помпа. Бавно ама помпа. Не става за големи гуми обаче, не може да ти напомпа гумата на 3 ако решиш де Ако искаш нещо качествено, не си взимай такова.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Възраждам темата, за да попитам за актуални ваши впечатления... Нужно ми е компресорче за гуми, което да работи на 12 волта и да може да вдигне налягане от 2,2-2,3 атмосфери... В Практикер, Метро и Мосю Бриколаж гледах някакви, но не знам доколко са читави. Какво ще препоръчате?!M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
То загряването си е чиста физика - вкарваш газ в по-малко пространство - затопля се и отдава топлина по стените на компресора. Ама си е вярно че евтинджоса излиза скъпо!Аз малко спам да внеса - откъде мога да се сдобия с дигитален манометър, и по-точно с такъв който измерва налягането по някакъв по-точен принцип от старовремските?
Коментар
-
msotiroff написа:Възраждам темата, за да попитам за актуални ваши впечатления... Нужно ми е компресорче за гуми, което да работи на 12 волта и да може да вдигне налягане от 2,2-2,3 атмосфери... В Практикер, Метро и Мосю Бриколаж гледах някакви, но не знам доколко са читави. Какво ще препоръчате?!преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
ogi28b написа:Аз малко спам да внеса - откъде мога да се сдобия с дигитален манометър, и по-точно с такъв който измерва налягането по някакъв по-точен принцип от старовремските?преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар