Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Регистрационен номер с 6 цифри.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е на R8 му отива такъв номер

Коментар

Anaboliy написа:
      jorkos написа:
      ето една снимка от мен на едно Бентли в София в жк Младост
      Колега последното не е цифрата 3 а букшата "З"
      То че не е буква З, не е , ама дори и да беше - м/у цифрите и буквите винаги има луфт, така че още един признак че не е Зъ, е това че няма луфт Аз вчера видях едно такова голямо черно , номера му беше съставен от 6 броя 5-ци.Сетих се за тая снимка дето на един номера му е "ОВ 4444 АР"

Коментар

Re: Регистрационен номер с 6 цифри.

Tornado написа:
        Виждали ли сте такъв номер на автомобил защото аз днес видях на един бял AMG.
        Аз мислех да не поствам снимката ама ще смъкна от телефона и ще постна.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

7000лв - без значение дали са букви или цифри.http://img.data.bg/i.php?id=754922ht....php?id=533608

Коментар

PASSARELLA написа:
            Виждал съм 6-те, 3-те, 8-те, 5-те и 1-те. Аз предполагам, че броя е 9х броя на областите - 14 ако не се лъжа!?И доколкото знам, номерата струват няколко десетки хилияди лева.
            много силно ме съмнява това със хилядите десетките левове....виж какво заснех като се връщах от софия онзи ден...съмнявам се този собственик на ЗИЛ да е хвърлил няколко такива десетки хиляди левове за да си "тунингова" номера а да вметна не беше военен..отзад не се вижда но имаше натоварен някакъв джип...не скъп сякаш беше някакво сузуки...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Този номер на " ЗИЛ"-a си е точно веоенна регистрациона табела !
              Никога не е късно да откриеш себе си!
              Lancia Lybra 1.8cm3 131hp V.V.T. 2002г. Бивша
              Fiat Stilo 1.6 16v Dynamic 2002

Коментар

Аха 100% е военен камион.

Коментар

Timon написа:
                  Този номер на " ЗИЛ"-a си е точно веоенна регистрациона табела !
                  аз пък защо си мисля че военните си имат друг цвят на номера...?!както примерно дипломатическите и т.н.... и обикновено не ги карат цивилни...тъй като погледнах шофера и той определено нямаше типичното за военните облекло...докато карах зад зилката бя се почудих какъв и та и затова го снимах...но силно ме съмнява да е военен...
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Военните номера са такива. И не е задължително да е с униформа - зависи каква функция изпълнява този камион....

Коментар

Ами Торнадо най-добре ще каже ама номерата започващи с ВА са на военните, вече няма различни цветове за тях от както са новите номера. Предполагам идва от Bulgarian Army или нещо такова, виждал съм доста такива коли.
                      Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                      Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

ВА ХХХХХ - Военен Автомобил

Коментар

ilko-gd написа:
                          Ами Торнадо най-добре ще каже ама номерата започващи с ВА са на военните, вече няма различни цветове за тях от както са новите номера. Предполагам идва от Bulgarian Army или нещо такова, виждал съм доста такива коли.
                          Ами ще ви кажа я това са нашите номера от две три години насам.Дори си имаме и талон на автомобилите.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На кмета на Варна номера на Мерцедеса е "В11111В" (незнам дали е плащал)

Коментар

ilkoD написа:
                              На кмета на Варна номера на Мерцедеса е "В11111В" (незнам дали е плащал)
                              ...кат не е платил за "КМЕТА"... ...

Коментар

Аз преди време щях да се пребия заради един Phantom с номер С 111111 ли беше СА 111111 нещо такова...Чудовищна кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                                Fiat Punto 1.7TD
                                Mazda 626 2.0
                                Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Working...
                                X