Аз е тва Бентли щракнах на телевизионната кула
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрационен номер с 6 цифри.
Collapse
X
-
Аз пък ако ще давам 7 бона за номер (наистина толкова струват, нито повече, нито по-малко), не бих го направил за еднакви цифри. Щях да си напиша името, или поне нещо по-интересно (щото името ми не става с позволения набор букви). Например" СН 1" или " У РАААА" (или "У НАС ?")Мдааа. Оказва се, че в БГ са най-скъпите "скъпи" номера в света...А иначе номерата с ВА ХХХХХХ са си военни, а тези с СР ХХХХХ са на гражданска защита.За регистрационните номера в БГ съм писал дори и аз и тук: http://bg.wikipedia.org/wiki/Регистрационен_номер_на_МПС_(България)
Коментар
-
Абе преди седмица един каруцар с Audi A8 2.5TDi комби ми се наби в очите - номера му беше PB666666 та се заинтересувах колко струват, но нещо не получих много адекватен отговор. И цена от 7 бона също ми е неадекватна - явно щото еднаквите скъпи коли станаха много и за това си слагат уникални табели да се познават от далече. Аз пък се кефя на един Мерцедес GL550 с 4.4l бензинов двигател - за сега е единствен във Варна и на собственика не му се налага да слага табела за 7 бона. Не, че номера му е по-малко забележимSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Kuku написа:Този с 0000 струва 1000лв. Аз обаче не вярвам да е истински...FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар