Вижте какъв сладур имаме вече в автосалон "Кафеджиев" Днес ходих да го видя - супер е - таблото е уникално готино, два концентрични кръга за оборотомера и километража и в средата бордовия компютър и дигиталните бензиномер и термометър много готино стои Версията му беше 1.4 16V (Sport) и имаше даже бутон спорт на таблото с фабрично спортно гърне е - много готино и то Външния вид на колата просто няма да го коментирам повече - страхотна е ... Като седнах на шофьорското място - това е най-удобната кола, в която съм се качвал - всичко си е на мястото ... и седалката е супер удобна, звука не съм го чул, но ми казаха, че бил страхотен Борд. компютър е на Windows Mobile до колкото разбрах, може да бъде контролиран от волана с радио връзка, има си bluetooth колата и USB до ръчната спирачка Багажника е горе-долу колкото на пунтото, даже ми се стори по-голям :O
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вижте какво си имаме вече в Бургас :)
Collapse
X
-
Това черното Браво преди няколко дни беше спряло до мен на Метро да си пазари човека. Забравих да му дам стикер В Бургас освен една светлосиня Линея, светлосиньо Браво и 3-4 нови пунтота други от марката не съм виждал.. като изключим товарните бусове и микробуси. Има едно ново червено Дукато от най-големите паркирано на Шейново с червената емблема. Много як бус!Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Това черното Браво преди няколко дни беше спряло до мен на Метро да си пазари човека. Забравих да му дам стикер В Бургас освен една светлосиня Линея, светлосиньо Браво и 3-4 нови пунтота други от марката не съм виждал.. като изключим товарните бусове и микробуси. Има едно ново червено Дукато от най-големите паркирано на Шейново с червената емблема. Много як бус!
Коментар
-
Мен като цяло дизайна на 500 ми допадна.Много хубаво е направено вътре, но все ми се струва женска колица"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
msi написа:Таблото хич не ми харесва. Се едно гледам старите малки зазки. И отзад е малко недодялана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар