До сега не съм видял никаде изпълнение на този план-с други думи не ми се е мяркала маркирана дупка,но подкрепям идеята Фантастична е Навит съм даже някоя Неделя да тръгнем и да маркираме По пътя до работа(5 години вече го минавам по два пъти на ден) само дето не съм ги кръстил с имена толкова добре ги познавам дупките...гледам ги как растат,как пият водичка и как не им "побеляват косите" с години....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От друг форум: На борба с дупките
Collapse
X
-
Идеята е перфектна!Само в Пловдив да помоля ,ако някой прави шаблони,нека да помисли и за малогабаритен комплект.Защото ние тук си имаме павенца,които незнайно как са се разместили и си се разхождат по средата на улицата!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Идеята е много добра, но трябва организация за да се осъществи. Аз със сигурност ще кажа на всички свои познати щофьори и ви съветвам и вас да направите същото.Само да допълня: тук много от вас участват и в други авто/мото форуми - разпространете идеята, разпространете я и сред познати. Имам познат правист - мисля само да го питам до колко могат да се заядат полицаите с мен за това ако ме хванат на място (БГ е полицайска държава все пак).А най-добре е ако може да се организираме всички да почнеме акцията едновременно - да речеме на определена дата, по този начин ще участват повече хора (тъй като ще се разпространи из повече форуми и т.н.) и ще е доста по-видно защото ще се появят много от раз (инче от пътното могат да се усетят и да подадт оплакване в полицията да речеме или да почнат да заличават боята (да речеме с битум или черен спрей).За мен лично е достатачно само да очертая дупката със спрей.Ако някой би желал да се заеме с разпространяването по другите форуми нека пише моля. Ако сте съгласни за дата казвайте предложения - аз предлагам около 1 седмица.
Коментар
-
Humppa
Не измятайте темата! Какви били мотористите, как се лепели или не се лепели, а отлепвали! Тъпо е (каишко)!Няма значение на колко колела е МПС-то ти. То се чупи в дупките еднакво. А дупките са особенно опасни за МПС-тса ан 2 колела, 4 (и повече) колесните МПС-та също са опасни за 2-колесните МПС-та, най-вече, защото шофьорите им не се оглеждат за мотористи!!!
Коментар
-
Re: От друг форум: На борба с дупките
Милен написа:Много добра идея за борба с дупките се роди в моторджийския форум Байкърз:http://bikerz.netissat.bg/viewtopic....er=asc&start=0Аз смятам да се включа - поне ще е весело, ако София стане с нашарени улици за няколко дни. Може пък на някой да му направи впечатлениеlive to ride! ride to live!
Коментар
-
PASSARELLA написа:Моят познат си купи някакъв хубав мотор - за 6500 лева. 5 часа след като го купи вече беше в Пирогов - 4 ребра, двата крака и една ръка, комоцио, куп кожа насред полето...ужасно е. Вероятно е готино да караш мотор - но по улиците...не!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз пък до всички софийски дупки бих написал: "Ефектът Бойко Борисов"www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Аз пък до всички софийски дупки бих написал: "Ефектът Бойко Борисов"VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
хора темата е за дупките и за това какво можеме да направиме ние всички заедно за да си защитиме интереса.Автомобилисти-Мотористи това е друг спор - напълно лишен от смисъл според мен (като спора мъже-жени - кой е по-по-най) - всеки си има предпочитания.Днес казах на 2-ма човека но още не съм си купил спрей но ще го направя задалжително...) btw в квартала взеха да закърпват доста дупки та май ще драскам на чужда територия предимно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар