Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От друг форум: На борба с дупките

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    До сега не съм видял никаде изпълнение на този план-с други думи не ми се е мяркала маркирана дупка,но подкрепям идеята Фантастична е Навит съм даже някоя Неделя да тръгнем и да маркираме По пътя до работа(5 години вече го минавам по два пъти на ден) само дето не съм ги кръстил с имена толкова добре ги познавам дупките...гледам ги как растат,как пият водичка и как не им "побеляват косите" с години....
    "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

    Коментар


      #17
      Идеята е перфектна!Само в Пловдив да помоля ,ако някой прави шаблони,нека да помисли и за малогабаритен комплект.Защото ние тук си имаме павенца,които незнайно как са се разместили и си се разхождат по средата на улицата!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

      Коментар


        #18
        Идеята е много добра, но трябва организация за да се осъществи. Аз със сигурност ще кажа на всички свои познати щофьори и ви съветвам и вас да направите същото.Само да допълня: тук много от вас участват и в други авто/мото форуми - разпространете идеята, разпространете я и сред познати. Имам познат правист - мисля само да го питам до колко могат да се заядат полицаите с мен за това ако ме хванат на място (БГ е полицайска държава все пак).А най-добре е ако може да се организираме всички да почнеме акцията едновременно - да речеме на определена дата, по този начин ще участват повече хора (тъй като ще се разпространи из повече форуми и т.н.) и ще е доста по-видно защото ще се появят много от раз (инче от пътното могат да се усетят и да подадт оплакване в полицията да речеме или да почнат да заличават боята (да речеме с битум или черен спрей).За мен лично е достатачно само да очертая дупката със спрей.Ако някой би желал да се заеме с разпространяването по другите форуми нека пише моля. Ако сте съгласни за дата казвайте предложения - аз предлагам около 1 седмица.

        Коментар


          #19
          Не измятайте темата! Какви били мотористите, как се лепели или не се лепели, а отлепвали! Тъпо е (каишко)!Няма значение на колко колела е МПС-то ти. То се чупи в дупките еднакво. А дупките са особенно опасни за МПС-тса ан 2 колела, 4 (и повече) колесните МПС-та също са опасни за 2-колесните МПС-та, най-вече, защото шофьорите им не се оглеждат за мотористи!!!

          Коментар


            #20
            Re: От друг форум: На борба с дупките

            Милен написа:
            Много добра идея за борба с дупките се роди в моторджийския форум Байкърз:http://bikerz.netissat.bg/viewtopic....er=asc&start=0Аз смятам да се включа - поне ще е весело, ако София стане с нашарени улици за няколко дни. Може пък на някой да му направи впечатление
            Наминавам да Ви поздравя за това, че приемате идеята и да Ви насърча, това да се случи и да бъде наистина мащабно! Аз съм сигурен, че ако маркираме дори 15% от дупките в България ще бъде достатъчно да предизвикаме медиен интерес в цяла Европа! И освен, че ще си маркираме опасните участъци ще покажем България в една добра светлина, такава със будно общество което иска да промени нещата!!! Винаги има начини просто трябва да сме изобретателни на думи и ДЕЙСТВИЯ! Наистина кофти е да си слезнеш от колата или мотора и като някакъв битак да пръскаш по шосето, но има доста по противни неща които правим ежедневно без да се замисляме, че го правим! ) Успех на тези, които са решили да подкрепят идеята и наистина да си купят спрей и да маркират дори и само няколко дупки.
            live to ride! ride to live!

            Коментар


              #21
              Казах на един познат, до колкото знам свърши шаблона. Сега и аз моя ще го почвам, че вчера така скочих с десните гуми в една пропаст, имах чуството, че ми липсва десния крак. Не знам колата как се е чуствала.
              Fiat Stilo 1.9 JTD

              Коментар


                #22
                PASSARELLA написа:
                Моят познат си купи някакъв хубав мотор - за 6500 лева. 5 часа след като го купи вече беше в Пирогов - 4 ребра, двата крака и една ръка, комоцио, куп кожа насред полето...ужасно е. Вероятно е готино да караш мотор - но по улиците...не!
                Да ме прощаваш, но твоя познат не е бил Моторджия, а поредния дришльо с 6500 лв, който си е купил мотор и си е помислил, че има крила и е безсмъртен! Такива ги има и сред четириколесните и то много по-масово!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

                Коментар


                  #23
                  Аз пък до всички софийски дупки бих написал: "Ефектът Бойко Борисов"
                  www.CarProfi-BG.com
                  Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                  Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                  Най-атрактивните цени в София!

                  Коментар


                    #24
                    crush написа:
                    Аз пък до всички софийски дупки бих написал: "Ефектът Бойко Борисов"
                    Защо? Той ли ги копае?Аз поне още не съм го виждал!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

                    Коментар


                      #25
                      хора темата е за дупките и за това какво можеме да направиме ние всички заедно за да си защитиме интереса.Автомобилисти-Мотористи това е друг спор - напълно лишен от смисъл според мен (като спора мъже-жени - кой е по-по-най) - всеки си има предпочитания.Днес казах на 2-ма човека но още не съм си купил спрей но ще го направя задалжително...) btw в квартала взеха да закърпват доста дупки та май ще драскам на чужда територия предимно

                      Коментар

                      Working...
                      X