Много добра идея за борба с дупките се роди в моторджийския форум Байкърз:http://bikerz.netissat.bg/viewtopic....er=asc&start=0Аз смятам да се включа - поне ще е весело, ако София стане с нашарени улици за няколко дни. Може пък на някой да му направи впечатление
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От друг форум: На борба с дупките
Collapse
X
-
Милен написа:PASSARELLA написа:Много ме кефят и различните им идеи, как да се залепят по-ефектно като гербови марки в рейсове и дувари Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Погрешно сте ме разбрали. Това, което искам да кажа е, че изобщо не приемам идеи за позиция от камикадзета. Ставал съм свидетел на 4 катастрофи на мотористи, една от които на мой познат. 3 от тях завършиха със смърт, моя познат оцеля наполовина. Мотористите по-добре да помислят как да се впишат някак си в правилата на движение. След това, всичко останало!
Коментар
-
Така е, мотористите нарушаваме правилата за движение. Също толкова често, колкото и всички останали участници на пътя. Но това не означава, че всичките сме безмозъчни идиоти, които имат суицидни намерения. Камикадзета? Всеки си има право на мнение и ако твоето е такова, не разбирам защо изобщо пишеш в тази тема...APRILIA Mille R '01
Коментар
-
u_bo
Милен написа:Така е, мотористите нарушаваме правилата за движение. Също толкова често, колкото и всички останали участници на пътя. Но това не означава, че всичките сме безмозъчни идиоти, които имат суицидни намерения. Камикадзета? Всеки си има право на мнение и ако твоето е такова, не разбирам защо изобщо пишеш в тази тема...
Коментар
-
Мотористите в България не са дошли от Марс... Те са си нормални обикновени български граждани. Да кажеш, че всичките са безрасъдни е все едно да кажеш, че всички шофьори са такива. Аз не мисля така. Както и да е - идеята на онзи "донор" (защото и така ни наричат също) е чудесна и аз мисля да я подкрепя. Не само като моторист, а и като гражданин на тази държава, на който явно все още му пука...П.С. Никой не е застрахован от катастрофи. Просто мотористът не е предпазен от ламарини. Всеки сам за себе си си преценява как кара. Между другото огромният процент катастрофи с мотористи се дължи на автомобили, предприели ляв/обратен завой, без да се огледат и сигнализират.APRILIA Mille R '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар