Някой да има познат прокурор в Софийска градска прокуратура?Моля свържете се с мен на ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПЕШНО! Трябва ми познат в СГ Прокуратура!
Collapse
X
-
За да не ме разберете погрешно, уточнявам че ми е необходим ако може да помогне за предотвратяването на едно престъпление,което знам, че ще бъде извършено, а не за да покрива или замазва такова.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
PASSARELLA написа:Обади се на 166 бе мен!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Малко встрани от темата, но не точно пак има участие МВР. В моя град зачестиха измамите на две личности, които предлагат VIPкарти за александровска болница. Действат напринципа с избиране на някоя по-голяма фирма (в случая Kraft foods), половин часова оратория как за 30лв. в случая получавате 50%намаление на всички услуги в споменатата болница. Вързаха се доста колеги, след това все пак успяха да се усетят и звънаха в болницата. Там обясниха че тези лица са измамници и са обявени за общонационално издирване. Лицата ги спряха на КПП-то, обадиха се на господата полицай които казаха - Ако са ви върнати парите ги пуснете ... и ги пуснаха ... голема грешка. Та много са точни господата от МВР .
Коментар
-
riiid написа:Трябвало е преди да извикате полицията да ги поподготвите за отделението по "Травматология" на Александровска болница.Нали са и с намаление там...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар