Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво газово котле да си купя и откъде?
Collapse
X
-
-
doofiat написа:Кире, определено ще ти спадне сметка след смяна на дограмата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
peho написа:Киро,а къщата ти има ли термоизолация?И ако да,каква е и с каква дебелина?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
doofiat написа:Освен това аз съм върл привърженик на теорията, че температурата през зимата (а за климатиците и през лятото) трябва да се поддържа постоянно една и съща независимо дали имам някой в дома или не, а не врътни на 18 и после на 23 градуса и обратно. Не се икономисва нищо, а напротив доста се харчи.
Коментар
-
От седем години топля целия апартамент с два климатика. До тази зима бях много доволен от тях, като сметките ми за ток са стигали максимум до 160 лв. на месец. Тази зима единият климатик замръзна, другият беше на ръба на замръзването, а сметката която платих за ток - 270 лв. ме накара да се замисля за алтернативно отопление. След проучванията които направих установх, че цените на битовите котлета варират в границите на 1100 лв. - Tesi и 2300 лв. -Deditrich /не знам дали точно така се пише/. Компромисен вариант, които избрах Беше Deditrich за около 1700 лв. с модулираща горелка, което както ми обясниха означава, че горелката сама си променя мощността в диапазона 8-24 kW.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:с модулираща горелка, което както ми обясниха означава, че горелката сама си променя мощността в диапазона 8-24 kW.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар