Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ви се вижда тази цена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как ви се вижда тази цена

Как ви се вижда 130 лв за монтаж на аларма с аларма на майтора + оправяне на окъсил кабел на чистачките??Алармата е от най евтините дето са по 35 лв даже няма опция за вдигане на стъклата.Аз не бих дал тия пари ама нали дадох пунтото на приятелка и тя го замъкнала на някакъв мастор неин познат.Като я питах защо толкова много тя каза че и бил правил тест на спирачките и бил казал че са добре- Егати и майстора аз знам че задните спирачки не държат, той казал че били чудесни спирачките.Никакво доверие вече на майстори нямам Казах и че ще и оправя аз чистачките ама тя толкоз бърза.Много ли е надута цената според вас???
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Брей ами хората гладни кво да се прави.Живота поскъпна доста вече.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ако е работил 3 часаи е сложил 40 лв. материали (аларма + кабели, букси....)значи по 30 лв. на час.да ти кажа не е супер много..някъде между нормално и високое АКО е направил ВСИЧКО както трябва,без спойки тип - усукан заголен кабел, и кадърно с термошлаух и качествен изолирбанд.съмнявам се обаче че е така.обикновено , който слага ефтинджос части, като ефтинката аларма и труда му е немърлив.

Коментар

u_bo написа:
        ако е работил 3 часаи е сложил 40 лв. материали (аларма + кабели, букси....)значи по 30 лв. на час.да ти кажа не е супер много..някъде между нормално и високое АКО е направил ВСИЧКО както трябва,без спойки тип - усукан заголен кабел, и кадърно с термошлаух и качествен изолирбанд.съмнявам се обаче че е така.обикновено , който слага ефтинджос части, като ефтинката аларма и труда му е немърлив.
        Аз такава аларма съм слагал за няма и час с един приятел на Форд. Тука едва ли е много по сложно. Всичките модули са отзад на сирената само е прекъснал кабела на помпата да не пали вързал е кабелите на централното да се заключва от алармата и мигачите да мигат като се заключи.Допълнително материали е употребил 2-3 метра кабел най много и малко изолирбанд
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

...

При мен само за аларма (от най-евтините) и монтаж - 110лв... Не съм чувал за по-евтино, но и не съм питал на кой знае колко места де...
          Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
          Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

аз пък си намерих аларма за 60лв като заедно с монтажа ще ми излезе към 110-115лв ама намерих специализиран сервиз за аларми в Добрич където да я поставят...по принцип от опит знам че труда се оценява колкото е цената на продукта който се монтира...като все пак може да варира според трудността но...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Не е много не се ядосвай за монтажа на аларма цените са от 50 до 100 лева ,та той е взел средно.
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

В тоя бизнес тая цена е нормална
                Fiat punto 1,1
                Fiat bravo 1,6 16v
                Fiat bravo 2,0 20v
                Honda civic 1,5
                BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Бах мааму. Аз знам един дето ги слагаше без пари - алармите за по 200лв обаче... Абе хора, що не цените своя и чуждия труд?
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

На мен са ми слагали аларма с плаващ код, имобилайзер, вдигаща стъклата и гюрука за 160 лв.Имал съм и по проста, но пак с плаващ код за 130 лв.В цената е алармата и монтажа.Освен това парите са дадени вече. Дори и 100 човека тук да ти кажат че са много, незнам как ще си вземеш част от тях На мен ми се вижда нормална цена. Пък и кой ли ще се бучка из колата маса време за почти без пари...Лошото е, че на гаджето ти май и е дебела главата и сама си търси майстора :D , днес алармаджия... утре друг...да не ти пука пич, нали така и така си и харизал колата. Тя да си се оправя :D
                    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

Моята е 145лв - с монтажа 155.

Коментар

Бих казал, че твоята е по малко от 100 лв. Останалото до 155 е монтажа и далаверата на алармаджията.Я си кажи модела на алармата.
                        PASSARELLA написа:
                        Моята е 145лв - с монтажа 155.
                        Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

Пък на Пунтото взех аларма за 35кинта и си я сложих сам - 2 часа гъзене един слънчев следобед ( на сянка ) миналото лято.Естествено не се занимавах да прекъсвам паленето - колата си има имобилайзер, а на китайските аларми и релета вяра нямам.На Бравата преди 2 год сложих за 65лв с монтажа - сега подобни тука са по 70-80кинта с монтаж...
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Всъщност защо ви е аларма?
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

заради някои застрахователи
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X