tomazo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добре ли шофират жените ????
Collapse
X
-
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
То не е точно неадекватно, ами те са си свикнали от едно време с ладичките и жигулите да карат внимателно, здраво вкопчили се във волана, защото имат кора яйца на задното стъкло и внимават да не ги изпочупят, като неусетно за тях през годините пътната обстановка се е променила с многократно увеличилия се брой на МПС-тата. А иначе за наглеците, които засичат, и аз като колегата се доближавам до предния, или давам газ, за да му покажа, че неговата няма да стане. Но ако виждам, че ще стане беля, го пускам и го погвам с бибитка и псувни, от което той става пишман, че ме е изпреварил. Даже веднъж в града с дъртия ми полски фиат гоних един наглец с Голф 4, докато накрая и жена му до него не разбра защо го псувам.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:То не е точно неадекватно, ами те са си свикнали от едно време с ладичките и жигулите да карат внимателно, здраво вкопчили се във волана, защото имат кора яйца на задното стъкло и внимават да не ги изпочупят, като неусетно за тях през годините пътната обстановка се е променила с многократно увеличилия се брой на МПС-тата. .
Коментар
-
Не го приемайте лично, господин Коцев. Естествено, моите уважения към примерните шофьори, но има някои, за които очевидно шофирането е мъчение и карат с 30 в града. Колкото за гонките, сте абсолютно прав и все се мъча да се сдържам, но много простак се навъди по пътищата и понякога ми кипва от тарикати. Поздрави!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Момчета , навика е голямо нещо . Почнеш ли да нарушаваш някой правила така вече добиваш навик и просто неусетно почваш да не спазваш правилата . Казано е че по Цариградско максималната скорост е 80км .Точка по въпроса . Ама нямало движение в момента ,ама било в два часа през ноща . Нарушил ли сега то ти става навик и почваш и на други места да нарушаваш и ето ти по 1,000 човека загинали в годината . Нима тия млади хора дето живи изгоряха миналата седмица за пръв път да са ходили на дискотека и за пръв път да са били пияни . Не !.Много пъти преди това са се напивали и са карали така пияни но ето че веднаж става . Каква е тая мания ученици в 11 клас да ходат на училище с кола .И училищния двор вече се оказва тесен да побере колите им . Как до сега са ходили без коли на училище ? Можеше ли да се избегне инцидента в Габрово дето се осакати младо момиче за цял живот ? Можеше . Старите хора казват: покрий млякото за да не го лочат котките. Така че и родителите имат голяма вина за това дето става по пътищата . Като че стана навик всичко живо да мисли само каква кола да си купи и ако може най мощна да е а всъщност си купува ковчег. Колата за мен е да си отида спокойно през почивните дни било на почивка някъде било на село ,било при някой приятели. А това за щяло и нещяло да щъкам с нея из града е вятър работа .
Коментар
-
Е то откъде се търгна, че къде стигнахме. Първо жените че неможели да карат, че после възрастните, че сега и за келешата. Многото катастрофи стават от многото коли, които се навъдиха в БГ, до преди 2-3 години нямаше толкова коли и катастрофи, ама сега сульо и пульо си купуват книжките или им ги дават ей така, защото ги късат вече 5-ти или 15-ти път на шоф. изпит. А реално погледнато условията не са се променили изобщо, не може шофьорските курсове да са по 20 часа и то нереални и да се мисли, че пускат шофьори, можеше преди 10 години, или повече. Трява държавата да въведе контрол, не да може всеки гараж да ти издава годишен техниески преглед, а колата да няма спирачки, миналата година минах преглед в СБА и след 500 км. ми перстъргаха предните спирачки, а задните изобщо не са ми спирали, а онези не ми казаха нищо. И защо проверяват само спирачките, не ми е ясно, като може да има износени части и по ходова част и много други, които да създават предпоставка за птп. И нали уж въведоха ниски нива за изгорелите газове, а аз като карам зад някоя жигула, първата ми мисъл е как да го задмина, че да не пукна от задушаване, или зад някой 15-20 годишен камион дето и да пуснеш фаровете пак няма де се вижда пътя. Ама тъй ша е--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар