И на мен ми прави впечатление, че все повече жени ми примигват с фаровете - знак - давай, ти си - като се престроявам!А знаете ли какво ми прави по-голямо впечатление - ако аз пропусна жена да се престрои и в повечето пъти ми примигват еднократно с аварийките - знак "благодаря"! За нещастие мъжете са все по-малко и по-малко колегиални!Няма да гласувам, щото таз’ тема сме я дъвкали многократно! Според мен не толкова пола на водача има значение, колкото манталитета!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добре ли шофират жените ????
Collapse
X
-
///// написа:И на мен ми прави впечатление, че все повече жени ми примигват с фаровете - знак - давай, ти си - като се престроявам!А знаете ли какво ми прави по-голямо впечатление - ако аз пропусна жена да се престрои и в повечето пъти ми примигват еднократно с аварийките - знак "благодаря"! За нещастие мъжете са все по-малко и по-малко колегиални!Няма да гласувам, щото таз’ тема сме я дъвкали многократно! Според мен не толкова пола на водача има значение, колкото манталитета!
Коментар
-
Bella написа:///// написа:И на мен ми прави впечатление, че все повече жени ми примигват с фаровете - знак - давай, ти си - като се престроявам!А знаете ли какво ми прави по-голямо впечатление - ако аз пропусна жена да се престрои и в повечето пъти ми примигват еднократно с аварийките - знак "благодаря"! За нещастие мъжете са все по-малко и по-малко колегиални!Няма да гласувам, щото таз’ тема сме я дъвкали многократно! Според мен не толкова пола на водача има значение, колкото манталитета!"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Всичко е до опит и явно доста често се случва жени да нямат опит. Кво приказвам и аз глупости НЕ СТАВАТ дори и да може да кара ще и се спука една гума и няма да може да я смени. Миналия месец се прибирам към вкъщи и на паркинга една женица обръща с ВВ поло и гледам аз не отива на добре и чукам и аз отзад по джама, ама никва реакция и лумбур в колата отзад, че и мен щеше да сгази. Слезе патката огледа се, викам и "кво правиш" оная нищо качи се и замина даже не погледна че единия и стоп беше изкъртен, айде мерси жени шофьори нема--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
MOYA написа:Bella написа:///// написа:И на мен ми прави впечатление, че все повече жени ми примигват с фаровете - знак - давай, ти си - като се престроявам!А знаете ли какво ми прави по-голямо впечатление - ако аз пропусна жена да се престрои и в повечето пъти ми примигват еднократно с аварийките - знак "благодаря"! За нещастие мъжете са все по-малко и по-малко колегиални!Няма да гласувам, щото таз’ тема сме я дъвкали многократно! Според мен не толкова пола на водача има значение, колкото манталитета!
Коментар
-
van_dal написа:Всичко е до опит и явно доста често се случва жени да нямат опит. Кво приказвам и аз глупости НЕ СТАВАТ дори и да може да кара ще и се спука една гума и няма да може да я смени. Миналия месец се прибирам към вкъщи и на паркинга една женица обръща с ВВ поло и гледам аз не отива на добре и чукам и аз отзад по джама, ама никва реакция и лумбур в колата отзад, че и мен щеше да сгази. Слезе патката огледа се, викам и "кво правиш" оная нищо качи се и замина даже не погледна че единия и стоп беше изкъртен, айде мерси жени шофьори нема
Коментар
-
Bella написа:MOYA написа:Bella написа:///// написа:И на мен ми прави впечатление, че все повече жени ми примигват с фаровете - знак - давай, ти си - като се престроявам!А знаете ли какво ми прави по-голямо впечатление - ако аз пропусна жена да се престрои и в повечето пъти ми примигват еднократно с аварийките - знак "благодаря"! За нещастие мъжете са все по-малко и по-малко колегиални!Няма да гласувам, щото таз’ тема сме я дъвкали многократно! Според мен не толкова пола на водача има значение, колкото манталитета!
Коментар
-
Само не ми е ясно какво им е вродено на мъжете ?!?Да не би да са закърмени в бензин или в кръвта да им тече дизел или пък не дишат кислород ,а газ ?Нелепо е да се смята , че мъжете са по - добри ... както казах има и такива и такива!И аз не се заяждам ... само дето ми е писнало да се пазя от мъже самохвалковци дето на пътя не знаят що е мигач и що съобразена скорост , а спазването на дистанция е почти толкова трудно колкото да опазиш непорочността на девица лежаща гола до млад мъж Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Коментар
-
EVITA написа:Ох, тази тема.Шофират добре тези дето могат да шофират. Другите независимо от пола не могат.И моля ви се колежке оправете си препинателните грешки в анкетата."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
EVITA написа:Извинете! Обиконовено жените пускат подобни теми, та се заблудих. Yellow_Flash_Colorz_PDT_34"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Bella написа:Само не ми е ясно какво им е вродено на мъжете ?!?Да не би да са закърмени в бензин или в кръвта да им тече дизел или пък не дишат кислород ,а газ ?Нелепо е да се смята , че мъжете са по - добри ... както казах има и такива и такива!И аз не се заяждам ... само дето ми е писнало да се пазя от мъже самохвалковци дето на пътя не знаят що е мигач и що съобразена скорост , а спазването на дистанция е почти толкова трудно колкото да опазиш непорочността на девица лежаща гола до млад мъж Yellow_Flash_Colorz_PDT_08--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар