Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добре ли шофират жените ????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И на мен ми прави впечатление, че все повече жени ми примигват с фаровете - знак - давай, ти си - като се престроявам!А знаете ли какво ми прави по-голямо впечатление - ако аз пропусна жена да се престрои и в повечето пъти ми примигват еднократно с аварийките - знак "благодаря"! За нещастие мъжете са все по-малко и по-малко колегиални!Няма да гласувам, щото таз’ тема сме я дъвкали многократно! Според мен не толкова пола на водача има значение, колкото манталитета!

Коментар

///// написа:
      И на мен ми прави впечатление, че все повече жени ми примигват с фаровете - знак - давай, ти си - като се престроявам!А знаете ли какво ми прави по-голямо впечатление - ако аз пропусна жена да се престрои и в повечето пъти ми примигват еднократно с аварийките - знак "благодаря"! За нещастие мъжете са все по-малко и по-малко колегиални!Няма да гласувам, щото таз’ тема сме я дъвкали многократно! Според мен не толкова пола на водача има значение, колкото манталитета!
      Ето това ми хареса ... не мога да говоря за другите жени , но винаги давам предимство когато преценя че съществува възможност за това.Понякога се движа поради една или друга причина по - бавно тогава пак се съобразявам и не задръствам движението.Дразня се обаче когато на градско някой зад мен се опитва да кара с далеч над позволеното и напира и мига и аз не знам какво още ... на такива типчета път не правя и ги принуждавам да кретат с 60 зад мен
      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Bella написа:
        ///// написа:
        Ето това ми хареса ... не мога да говоря за другите жени , но винаги давам предимство когато преценя че съществува възможност за това.Понякога се движа поради една или друга причина по - бавно тогава пак се съобразявам и не задръствам движението.Дразня се обаче когато на градско някой зад мен се опитва да кара с далеч над позволеното и напира и мига и аз не знам какво още ... на такива типчета път не правя и ги принуждавам да кретат с 60 зад мен
        Кретането с 60 е достатъчно прилична скорост като се има в предвид че поради нарастването броят на колите се скъсява и дистанцията между тях по улиците, BELLA: коментара ми хареса
        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Всичко е до опит и явно доста често се случва жени да нямат опит. Кво приказвам и аз глупости НЕ СТАВАТ дори и да може да кара ще и се спука една гума и няма да може да я смени. Миналия месец се прибирам към вкъщи и на паркинга една женица обръща с ВВ поло и гледам аз не отива на добре и чукам и аз отзад по джама, ама никва реакция и лумбур в колата отзад, че и мен щеше да сгази. Слезе патката огледа се, викам и "кво правиш" оная нищо качи се и замина даже не погледна че единия и стоп беше изкъртен, айде мерси жени шофьори нема
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ох, тази тема.Шофират добре тези дето могат да шофират. Другите независимо от пола не могат.И моля ви се колежке оправете си препинателните грешки в анкетата.
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Крива случка

Хъъъмммм........., в неделя една мома ми изкърти бронята при потегляне от светофар!!!............Незная как да го коментирам, иска ми се да вярвам че не всички жени са такива шофьори!

Коментар

MOYA написа:
                Bella написа:
                ///// написа:
                Кретането с 60 е достатъчно прилична скорост като се има в предвид че поради нарастването броят на колите се скъсява и дистанцията между тях по улиците, BELLA: коментара ми хареса
                Принципно си прав,но за жалост масово в градско се кара с 80-90 че и на горе ако е след 21-22 часа Карайки с 60 км/ч бивам усвирквана от клаксони , бивам заслепена от мигане зад мен на нервните водачи на МПС , бивам дори от време на време напсувана ....Дреме ми ... аз лично си карам ей така както си искам и най - вече когато прекалено ме препират не веднъж се е случвало да спра посред улицата , да пусна аварийните и да си ровя нещо я из жабката или чантата , дори веднъж на един такъв кретен му скъсих живота поне с 2 месеца след като в продължение на 10 мин той се опитваше да ме изпревари . След като не успя се опита да ме принуди да карам по -бързо карайки плътно зад мен ... след като ми преля спрях и пуснах аварийните и не само това , отворих си капака на колата и започнах да се разглеждам .... онзи подивя ... но аз съм нагло парче и в продължение на около 5 мин не потеглих .....

Коментар

van_dal написа:
                  Всичко е до опит и явно доста често се случва жени да нямат опит. Кво приказвам и аз глупости НЕ СТАВАТ дори и да може да кара ще и се спука една гума и няма да може да я смени. Миналия месец се прибирам към вкъщи и на паркинга една женица обръща с ВВ поло и гледам аз не отива на добре и чукам и аз отзад по джама, ама никва реакция и лумбур в колата отзад, че и мен щеше да сгази. Слезе патката огледа се, викам и "кво правиш" оная нищо качи се и замина даже не погледна че единия и стоп беше изкъртен, айде мерси жени шофьори нема
                  Знаеш отлично че категоричните изказвания звучат често смешно ... без значение пола ... има отлични мъже и жени шофьори ... Примерно вуйчо ми може да подкара и самолет и го е правил ... кара всичко що е от 2 колела нагоре перфектно!Баща ми е най - некадърният шофьор на света и с него в една кола не се качвам когато той кара!Познавам жени като сестра ми които ако бъдат пуснати градско в пиков час ще напълнят Спешното отделение с прегазени хора ... но познавам и една друга жена която кара като професионален шофьор без никога да е била такъв!И при това е на 40 и косур години....Няма само бяло и черно в живота ... има сиво , зелено и червено и каквото там се сетиш ... нещата винаги имат повече от две страни или поне толкова колкото са и пряко замесените в дадената ситуация!

Коментар

Bella написа:
                    MOYA написа:
                    Bella написа:
                    ///// написа:
                    Принципно си прав,но за жалост масово в градско се кара с 80-90 че и на горе ако е след 21-22 часа Карайки с 60 км/ч бивам усвирквана от клаксони , бивам заслепена от мигане зад мен на нервните водачи на МПС , бивам дори от време на време напсувана ....Дреме ми ... аз лично си карам ей така както си искам и най - вече когато прекалено ме препират не веднъж се е случвало да спра посред улицата , да пусна аварийните и да си ровя нещо я из жабката или чантата , дори веднъж на един такъв кретен му скъсих живота поне с 2 месеца след като в продължение на 10 мин той се опитваше да ме изпревари . След като не успя се опита да ме принуди да карам по -бързо карайки плътно зад мен ... след като ми преля спрях и пуснах аварийните и не само това , отворих си капака на колата и започнах да се разглеждам .... онзи подивя ... но аз съм нагло парче и в продължение на около 5 мин не потеглих .....
                    E това вече на нищо не прилича... ами пУсни го да мине, какво толкова... Да, 60 е бавно за вечерта, когато улиците са празни... Имаш късмет, че си жена, иначе ако мъж го беше направил това - така да затапва и да засича, нали се сещаш какво следва Още нещо: както каза един колега по-горе: мъжете и жените са РАЗЛИЧНИ. Което е супер... едните правят някои неща по-добре и обратно....Специално за шофирането най-добрата жена шофьор не е по-добра от най-добрия мъж шофьор. Във Формула1 до сега не съм видял жени шофьори...ДА - има жени, които карат адекватно, както се срещат и мъже, които не карат добре, но ... винаги има изключения... Като цяло - факт е, че мъжете са по-добри зад волана, по същия начин както жените са по-добри в домакинската работа и т.н... Най-малко на мъжете им е вродено и имат усет... И по-добре преценяват... просто такива са фактите... Без да се заяждам... така стоят нещата...

Коментар

Само не ми е ясно какво им е вродено на мъжете ?!?Да не би да са закърмени в бензин или в кръвта да им тече дизел или пък не дишат кислород ,а газ ?Нелепо е да се смята , че мъжете са по - добри ... както казах има и такива и такива!И аз не се заяждам ... само дето ми е писнало да се пазя от мъже самохвалковци дето на пътя не знаят що е мигач и що съобразена скорост , а спазването на дистанция е почти толкова трудно колкото да опазиш непорочността на девица лежаща гола до млад мъж Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

EVITA написа:
                        Ох, тази тема.Шофират добре тези дето могат да шофират. Другите независимо от пола не могат.И моля ви се колежке оправете си препинателните грешки в анкетата.
                        колега съм и ето( Днес посадихте успешно листенце при wwx. 337 листенца ) посадих едно листенце да ми простиш,че не съм сложил запетайката пред (Че-то ) на анкетата. И благодаря колежке -права си трябва да се пише правилно...п.с.п В моя защита да кажа ,че съм от Седнов-четата

Коментар

Извинете! Обиконовено жените пускат подобни теми, та се заблудих. Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
                          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                            Извинете! Обиконовено жените пускат подобни теми, та се заблудих. Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
                            Пуснах темата съвсем добросъвестно, по горе даже поднесох извинения, че не съм видят подобната и ,че с това съм станал банален.За напред ще сондирам преди да пускам някаква тема Обещавам.

Коментар

Bella написа:
                              Само не ми е ясно какво им е вродено на мъжете ?!?Да не би да са закърмени в бензин или в кръвта да им тече дизел или пък не дишат кислород ,а газ ?Нелепо е да се смята , че мъжете са по - добри ... както казах има и такива и такива!И аз не се заяждам ... само дето ми е писнало да се пазя от мъже самохвалковци дето на пътя не знаят що е мигач и що съобразена скорост , а спазването на дистанция е почти толкова трудно колкото да опазиш непорочността на девица лежаща гола до млад мъж Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                              100% има мъже които са некадърници, като моя комшия старата ми кола я е удрял 5 пъти пред вкъщи, но въпроса е в това, че един шофор не е шофьор само с карането си, а с това да се съобразява с другите участници в движението, да се съобразява с пасажерите си, да знае какви са параметрите на колата му и да се съобразява с тях, като закъса на пътя да знае какво да прави, ако е възможно да го оправи, да знае минимума за системите по колата си т.е. като отвори капака отпред да знае в кой съд какво се налива и за какво служи. Скоро четох един виц дето ме покърти : Една жена вика на мъжа си - абе днес се мерих маслото в двигателя, ама се ми подпира някъде и не мога да го измеря - е как тъка - ами така вадя щеката и подпира - е къде подпира- ами вадя щеката отварям капачката и влиза до някъде и подпира :D
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

xaxaxa Има и един кратък:на изпитите за автомонтьор един бивш гнеколог шашнал комисията,като направил реглаж на клапаните на двигателя през ауспуха.........

Коментар

Working...
                                X