Здравейте колеги, Всеки ден ден пътувам до работа средно по час и половна (еднопосочно) от О.Купел1 до Румънското и бога ми-нагледах се на много неща. Днес в задръстването обаче ми направи впечатление колко много жени има в колите около мен, започнах да се заглеждам и какво се оказа (поне днес) всяка трета кола е карана от мъж-а всички останали са жени?!? Статистически 89% от жените надживяват мъжете си -ама това не е критерии за повече жени зад волана Започнах да обръщам внимание на карането им и да не си крива душата,някой карат перфектно-но се нагледах и на десен мигач-при ляв завой, от крайна дясна-на Бълагрия- до крайна лява и обратно(за малко не стана пастет там) ама то не, че само жените го правят това-ама като реакция дали са по добре от мъжете?дали са по отстъпчиви от нас? дали ЖЕНИТЕ КАРАТ ПО ДОБРЕ ОТ МЪЖЕТЕ???? как мислите..[/b]Колежке/колега, не се карайте моля ви, не сме на кръстовището, че да ни "викате" с големите ви букви... Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добре ли шофират жените ????
Collapse
X
-
maiska
Има около 13 хиляди теми по този въпрос и е разисквана предостатъчно...Ако някой е пропуснал да си изкаже мнението - по-добре да изкара някоя от старите теми и да пише в нея.
-
Нещо тази Анкета не е добре.Заглавието гласи "ДОБРЕ ЛИ ШОФИРАТ ЖЕНИТЕ ????" , а анкетата в темата "ДАЛИ ЖЕНИТЕ КАРАТ ПО ДОБРЕ ОТ МЪЖЕТЕ???"Пък и това е вярно ,че е обсъждано доста пъти вече.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
У дома свички сме шофьори. Дъщерята кара по-добре от жената и сина, но не и от мен, да не звучи самохвално, синът кара по-добре от жената, но е нервен младок на 2 г. шофьор. За сега такава е статистиката в къщи. А иначе въпросът е доста спорен от различните гледни точки: време за реакция, дисциплина, концентрация и т.н. и в крайна сметка си е до индивида. Ние мъжете май че имаме по-голямо самочуствие зад волана и манталитет за надмощие, което доста пречи в мн. случаи.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
maiska написа:Има около 13 хиляди теми по този въпрос и е разисквана предостатъчно...Ако някой е пропуснал да си изкаже мнението - по-добре да изкара някоя от старите теми и да пише в нея."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
...
Мисля, че по принцип жените са по-внимателни шофьори... Ама толкова внимателни, че някой път ми иде да захапя волана - дооокатооо решат дали ще завиват, па дооокааато завииияяят... За паркирането да не говорим - емблематична е гледката на жена, паркираща колата си - наведена напред с опната шия, за да види долния край на предната броняРазбира се - жени разни... Но мисля, че има едно нещо, което е характерно за всички жени - реакцията (или по-скоро липсата на такава) в екстремни ситуации, в които трябва да се съобразява и реагира бързо..Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Мисля, че по принцип жените са по-внимателни шофьори... Ама толкова внимателни, че някой път ми иде да захапя волана - дооокатооо решат дали ще завиват, па дооокааато завииияяят... За паркирането да не говорим - емблематична е гледката на жена, паркираща колата си - наведена напред с опната шия, за да види долния край на предната броняРазбира се - жени разни... Но мисля, че има едно нещо, което е характерно за всички жени - реакцията (или по-скоро липсата на такава) в екстремни ситуации, в които трябва да се съобразява и реагира бързо.."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Re: ...
MOYA написа:karloson написа:Мисля, че по принцип жените са по-внимателни шофьори... Ама толкова внимателни, че някой път ми иде да захапя волана - дооокатооо решат дали ще завиват, па дооокааато завииияяят... За паркирането да не говорим - емблематична е гледката на жена, паркираща колата си - наведена напред с опната шия, за да види долния край на предната броняРазбира се - жени разни... Но мисля, че има едно нещо, което е характерно за всички жени - реакцията (или по-скоро липсата на такава) в екстремни ситуации, в които трябва да се съобразява и реагира бързо..Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
трябваше да има и отговор...Има жени които са в пъти по-добри от мъжете....определено като съм гледал някой мои познати а и всекидневно като гледам какви лапуни има по улиците на Варна а и в България...незнам все по често ми се случва да ругая някой мъж шофьор отколкото жена...а във Варна жените шофьори са много...не съм гласувал защото няма подходящ отговорRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар