Колеги някой има ли връзка с колегата informer , до каде стигна с Борд компютъра има ли вече и за Фиат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бордови компютър ИНФОБОРД
Collapse
X
-
И аз следя изкъсо темата в Хонда форума. Има идея за извеждане на ТВ изход или нещо такова...не ги разбирам тези неща. Като по този начин цялата информация от бордкома ще се извежда на екрана на външно устройство,което разполага със съответната връзка! Иначе ще чакаме и ще "мрънкаме" да подготвят универсална машинка!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Когато съм писал в темата в Хонда форума винаги са ми отговаряли. Даже им казах да се свържат с наще спецове/от форума/ но те казаха, че вече се работи за унифицирано устройство.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
Надявам се скоро ще ни зарадва с комп и за Фиат. Мисля че сега работят по TV OUT изход на бордовия компютър.Това ще е готино да го пусна на плазмичката в Мареа-та :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аз пък се "целя" още по-високо...нали продават едни китайски GPS усройства с тъчскрийн? Ето това ако може да възпроизведе сигнала ще е страшно... . Надявам се разбира се и да може да се управлява от там! Видях ,че са стигнали до опаковката и упътването за ползвателите.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
Jimy написа:Аз пък се "целя" още по-високо...нали продават едни китайски GPS усройства с тъчскрийн? Ето това ако може да възпроизведе сигнала ще е страшно... . Надявам се разбира се и да може да се управлява от там! Видях ,че са стигнали до опаковката и упътването за ползвателите.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
А невярвам...много скептици има сред нас. Не че критиката е нежелателна ,но ... де да знам.Аз имам апел към всички ,които се занимават с програмиране и по -специално с Фиатките и техните компютри: има най-различни начини с които може да съдействате на колегите от Хонда. Разбира се това не е лесно,но трябва и нашите разбирачи да се ангажират,зада може да има резултати. Със сигурност си имаме хора ентусиасти и хора ,които разработват собствени проекти,но ако може да им споделят идеи на тези с ифоборда...сигрен съм ,че ще извлечът полезна информация и за себе си!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
Jimy написа:А невярвам...много скептици има сред нас. Не че критиката е нежелателна ,но ... де да знам.Аз имам апел към всички ,които се занимават с програмиране и по -специално с Фиатките и техните компютри: има най-различни начини с които може да съдействате на колегите от Хонда. Разбира се това не е лесно,но трябва и нашите разбирачи да се ангажират,зада може да има резултати. Със сигурност си имаме хора ентусиасти и хора ,които разработват собствени проекти,но ако може да им споделят идеи на тези с ифоборда...сигрен съм ,че ще извлечът полезна информация и за себе си!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Здравейте отново!След като ни засипахте със съобщения и писма, за които благодаря, се почуствах длъжен да ви пиша. Значи в момента положението е следното - приключваме последните финални детайли относно версията ни за Хонда и паралелно с това върви довършването на няколко от другите модели и варианти на бордовия компютър:Имаме почти готова версия за VAG колите (Ауди, Сеат, Фолксваген и Шкода), а те работят на така наречения KWP1281 протокол, който на някой места се нарича EOBD. Предполагам, че по-старите фиати, тези произвеждани до 2000-та година поддържат някаква разновидност на този протокол. По-новите фиати вероятно имат KWP2000 и CAN, KWP2000 е някаква подобрена вариация на KWP1281, но основните неща са същите.Имаме и завършена версия на универсалния бордови, но тя работи само на инжекторни автомобили и монтажа и е малко по-сложен.Разписали сме и стандартния OBD2 който е предимно за американските коли след 1996-та, по стандарта ISO9141-2.За да станат нещата за вашите фиати по-бързо, можете да ме насочите и подпомогнете с малко допълнителна информация.Напишете, ако знаете разбира се, протокола за комуникация на вашият автомобил, примерна програма или интерфейс който може да се използва за да се комуникира с вашият автомобил и не на последно място, модела, годината на производство и ако знаете и номера на ECU-то.За тестове можем да дойдем на някоя от срещите на форума ви. Ако някой помага много дейно, може да се сдобие с безплатна персонална бройка
Коментар
-
Колеги, навярно мнозина от вас имат информацията от която се нуждае колегата informer пишете свободно в темата.Както виждам темата е посетена 3294 явно интереса е голям и моля за нужната информация, кой каквото има.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
[quote="TIP"]Ето още такива борд компита Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 http://www.m-electronics.ru/products/[/quotздравейте на всички моя е точно такъв и работи безотказно сам си намира протокола и черпи инфо от буксата за диагностикачовекът е човек,когато е на път.
Коментар
-
blagun написа:Ле лееее, как искам един такъв! Уникален дизайн!!!Няма ли някой да провери дали става за нашите коли и направо да поръчваме!човекът е човек,когато е на път.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар