Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бордови компютър ИНФОБОРД
Collapse
X
-
-
Аз докато се наканя да си купя, вие ще го измислите А и ко да направя, радва ми окото шаренкото Сериозно:Не става въпрос за шаренията, а за това, че руснаците имат модел, който си влиза на едно DIN гнездо и заспива, докато на това което вие предлагате трябва да му се търси място. Поне на снимките, които сте пуснали в сайта си на всички коли сте го лепнали като придатък съвсем не на място. А на другия им модел, който не е с DIN размер, в комплекта дават кутия, която да се монтира на тавана и изглежда доста прилично.Казвам това съвсем доборжелателно - повечето клиенти ще искат и дизайн, както и да си пасва в колата по-добре. Във вашия форум четох, че на Хондите го монтират на някакво гнездо (на мястото на часовник ли, що ли). И ние ще искаме нещо такова Има разлика, нали?
Коментар
-
Immortal написа:Аз докато се наканя да си купя, вие ще го измислите А и ко да направя, радва ми окото шаренкото Сериозно:Не става въпрос за шаренията, а за това, че руснаците имат модел, който си влиза на едно DIN гнездо и заспива, докато на това което вие предлагате трябва да му се търси място. Поне на снимките, които сте пуснали в сайта си на всички коли сте го лепнали като придатък съвсем не на място. А на другия им модел, който не е с DIN размер, в комплекта дават кутия, която да се монтира на тавана и изглежда доста прилично.Казвам това съвсем доборжелателно - повечето клиенти ще искат и дизайн, както и да си пасва в колата по-добре. Във вашия форум четох, че на Хондите го монтират на някакво гнездо (на мястото на часовник ли, що ли). И ние ще искаме нещо такова Има разлика, нали?
Коментар
-
Immortal написа:Аз съвсем не споря! Просто правя сравнение между две стоки. При условие че са на близки цени, бих си купил руското устройство. И между другото, то изобщо не е по-малко функционално от вашето. Иначе съвсем искрено ви желая успех в начинанието!Поздрави!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Immortal написа:Аз съвсем не споря! Просто правя сравнение между две стоки. При условие че са на близки цени, бих си купил руското устройство. И между другото, то изобщо не е по-малко функционално от вашето. Иначе съвсем искрено ви желая успех в начинанието!Поздрави!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Нищо не хуля. Както вече казах, искренно им желая успех на пичовете!Просто направих сравнение и си казах мнението. Дадох съвет да помислят малко и за дизайна. Аз лично, ако цените са еднакви бих си купил руското (става за всички коли с инжекцион). Ако и нашите пипнат оттук-оттам и дизайна - ще се замисля.Поздрави!
Коментар
-
Много се надявам да успеете да направите работещ прототип и за Фиат!Да го пуснете в производство,като имате и ангажимента за ъпдейт на софтуера!Успех!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
informer написа:Immortal написа:Аз докато се наканя да си купя, вие ще го измислите А и ко да направя, радва ми окото шаренкото Сериозно:Не става въпрос за шаренията, а за това, че руснаците имат модел, който си влиза на едно DIN гнездо и заспива, докато на това което вие предлагате трябва да му се търси място. Поне на снимките, които сте пуснали в сайта си на всички коли сте го лепнали като придатък съвсем не на място. А на другия им модел, който не е с DIN размер, в комплекта дават кутия, която да се монтира на тавана и изглежда доста прилично.Казвам това съвсем доборжелателно - повечето клиенти ще искат и дизайн, както и да си пасва в колата по-добре. Във вашия форум четох, че на Хондите го монтират на някакво гнездо (на мястото на часовник ли, що ли). И ние ще искаме нещо такова Има разлика, нали?
Коментар
-
wwweb написа:informer написа:Immortal написа:Аз докато се наканя да си купя, вие ще го измислите А и ко да направя, радва ми окото шаренкото Сериозно:Не става въпрос за шаренията, а за това, че руснаците имат модел, който си влиза на едно DIN гнездо и заспива, докато на това което вие предлагате трябва да му се търси място. Поне на снимките, които сте пуснали в сайта си на всички коли сте го лепнали като придатък съвсем не на място. А на другия им модел, който не е с DIN размер, в комплекта дават кутия, която да се монтира на тавана и изглежда доста прилично.Казвам това съвсем доборжелателно - повечето клиенти ще искат и дизайн, както и да си пасва в колата по-добре. Във вашия форум четох, че на Хондите го монтират на някакво гнездо (на мястото на часовник ли, що ли). И ние ще искаме нещо такова Има разлика, нали?
Коментар
-
Immortal написа:Нищо не хуля. Както вече казах, искренно им желая успех на пичовете!Просто направих сравнение и си казах мнението. Дадох съвет да помислят малко и за дизайна. Аз лично, ако цените са еднакви бих си купил руското (става за всички коли с инжекцион). Ако и нашите пипнат оттук-оттам и дизайна - ще се замисля.Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар