Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бордови компютър ИНФОБОРД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Бе изтеглих му ръководството, струва ми се че не си много прав. Знам че вашето изкарва повече данни, но пък аз не съм "рацер" и за колко изминавам 402 метра изобщо не ме интересува. А и дизайна не е последното нещо, което ще гледам.Вашето, поне това което сте сложили на сайта си, е меко казано, грозно.Направете му един свестен дизайн и съм ваш фен Не съм хукнал да купувам де, просто ще проуча как стоят работите. Вече им писах, очаквам някакъв отговор.
    Аз изобщо нямах в предвид "рацерските" екстри, а много по-важните функции, като диагностика и четене на датчиците на колата, но все едно де, като си решил няма да се опитвам да те разубеждавам, но за дизайна изобщо не си прав. На живо нашето хваща окото и се вписва много добре в интериора на повечето коли заради изчистения си дизайн. То ние заради такива като теб ще правим и цветни с висока резолюция, щото има и такива хора, дето на шаренкото се радват повече отколкото на функционалността
    www.infoboardbg.com

Коментар

Аз докато се наканя да си купя, вие ще го измислите А и ко да направя, радва ми окото шаренкото Сериозно:Не става въпрос за шаренията, а за това, че руснаците имат модел, който си влиза на едно DIN гнездо и заспива, докато на това което вие предлагате трябва да му се търси място. Поне на снимките, които сте пуснали в сайта си на всички коли сте го лепнали като придатък съвсем не на място. А на другия им модел, който не е с DIN размер, в комплекта дават кутия, която да се монтира на тавана и изглежда доста прилично.Казвам това съвсем доборжелателно - повечето клиенти ще искат и дизайн, както и да си пасва в колата по-добре. Във вашия форум четох, че на Хондите го монтират на някакво гнездо (на мястото на часовник ли, що ли). И ние ще искаме нещо такова Има разлика, нали?

Коментар

Immortal написа:
        Аз докато се наканя да си купя, вие ще го измислите А и ко да направя, радва ми окото шаренкото Сериозно:Не става въпрос за шаренията, а за това, че руснаците имат модел, който си влиза на едно DIN гнездо и заспива, докато на това което вие предлагате трябва да му се търси място. Поне на снимките, които сте пуснали в сайта си на всички коли сте го лепнали като придатък съвсем не на място. А на другия им модел, който не е с DIN размер, в комплекта дават кутия, която да се монтира на тавана и изглежда доста прилично.Казвам това съвсем доборжелателно - повечето клиенти ще искат и дизайн, както и да си пасва в колата по-добре. Във вашия форум четох, че на Хондите го монтират на някакво гнездо (на мястото на часовник ли, що ли). И ние ще искаме нещо такова Има разлика, нали?
        Има разлика, руското е снимано с професионален фотоапарат и снимките са пипнати, а нашите са любителски. Ще взема да го снимам с професионален фотоапарат и нагласено както тяхното за да разбереш за какво говоря. Отделно ще ти дам съвет. Това на мястото на 2рия касетофон само стои добре, а на практика ще го гледаш само докато си спрял. От опит го казвам, защото на моето му търсих място и най-доброто е пред мен, пред циферблата и там ми пасва идеално и на дизайн и на размери. Руснаците са заложили на търговския вид, ние за сега нямаме възможност и залагаме на функционалност, една такава кутия като руската струва много повече от пълнежа вътре.Виждам, че яко си се зарибил, аз спирам с коментарите и безсмислените спорове.
        www.infoboardbg.com

Коментар

Аз съвсем не споря! Просто правя сравнение между две стоки. При условие че са на близки цени, бих си купил руското устройство. И между другото, то изобщо не е по-малко функционално от вашето. Иначе съвсем искрено ви желая успех в начинанието!Поздрави!

Коментар

Immortal написа:
            Аз съвсем не споря! Просто правя сравнение между две стоки. При условие че са на близки цени, бих си купил руското устройство. И между другото, то изобщо не е по-малко функционално от вашето. Иначе съвсем искрено ви желая успех в начинанието!Поздрави!
            То добре като дизайн,ама не пасва на Фиат Брава/Браво и тогава какво правим?
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Immortal написа:
              Добре бе колега купи си руското като нети харесва нашето българско , но остави човека да твори и доискусурява машинката.Кой е по-добрия уред може да се спори когато имаш преки наблюдения от работата им.Стига с тези типични български разсъждения винаги да хулим нашето и да боготворим чуждото.Толкова ли си наясно какъв е руския комп. , едно е да четеш описания в интернет друго е да говориш директно с производителя.По моя преценка виждам едно момчетата държат на качеството а не на количеството бързо и на всяка цена , щом го разработват и тестват толкова време искат да направят нещо истинско което работи със сигурност.Успех
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Нищо не хуля. Както вече казах, искренно им желая успех на пичовете!Просто направих сравнение и си казах мнението. Дадох съвет да помислят малко и за дизайна. Аз лично, ако цените са еднакви бих си купил руското (става за всички коли с инжекцион). Ако и нашите пипнат оттук-оттам и дизайна - ще се замисля.Поздрави!

Коментар

Има ли вариант въпросното устройство да вади инфото на монитор т.е. видео сигнал?Питам, защото си имам DVD с 3.6" дисплей.
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Много се надявам да успеете да направите работещ прототип и за Фиат!Да го пуснете в производство,като имате и ангажимента за ъпдейт на софтуера!Успех!
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

informer написа:
                      Immortal написа:
                      Има разлика, руското е снимано с професионален фотоапарат и снимките са пипнати, а нашите са любителски. Ще взема да го снимам с професионален фотоапарат и нагласено както тяхното за да разбереш за какво говоря. Отделно ще ти дам съвет. Това на мястото на 2рия касетофон само стои добре, а на практика ще го гледаш само докато си спрял. От опит го казвам, защото на моето му търсих място и най-доброто е пред мен, пред циферблата и там ми пасва идеално и на дизайн и на размери. Руснаците са заложили на търговския вид, ние за сега нямаме възможност и залагаме на функционалност, една такава кутия като руската струва много повече от пълнежа вътре.Виждам, че яко си се зарибил, аз спирам с коментарите и безсмислените спорове.
                      Ще ме извиняваш човече, ама с тоя кабел, дето стърчи, не бих си го купил дори и за 50 лв., пък нека да е най-функционалното правено някога.Хубаво е да се вслушваш в съветите на потребителите (в момента напълно основателни), че в противен случай само ще изгубиш клиенти и нищо повече ...

Коментар

wwweb написа:
                        informer написа:
                        Immortal написа:
                        Ще ме извиняваш човече, ама с тоя кабел, дето стърчи, не бих си го купил дори и за 50 лв., пък нека да е най-функционалното правено някога.Хубаво е да се вслушваш в съветите на потребителите (в момента напълно основателни), че в противен случай само ще изгубиш клиенти и нищо повече ...
                        Да, аз знам че човека е прав, за това си направих труда да сложа малко по-хубави снимки. Може да ги видите тук: http://www.infoboardbg.com/gallery.htmlА за кабела, аз не се опитвам да излъжа хората, устройството си има кабел, а руското е снимано без кабела, което не значи, че като го залепиш на стъклото и кабела ще изчезне както те са го снимали. Повечето от вас сигурно не са следили темата във форума на Хонда, но историята накратко е следната. Това което направих в началото го правих само и единствено за мен, когато обаче пуснах снимки и описание на това което съм направил много хора пожелаха да им направя същото, без кутия, дори само с платка, за това реших да инвестирам малко пари и време да направя нещо по-добро. Ентусиазма на хората ме е водил, а не желанието за печалба, докато при руснаците това си е бизнес и виждам, че при тях търговския вид и внушението за нещо много добро е преоритет.Дефакто ако се зачетеш, техните 100 функции са почти едни и същи, припокриващи се или поддържащи се само от едно устройство в специфичен случай, примерно управление на вентилатора или незнам си какво. Ама нали хората се интересуват от цифрите и от шарениите.Аз иначе пиша тук за да събера мнения, понеже в нашия форум критики почти няма, а тук се получи добра дискусия за което благодаря.Поздрави
                        www.infoboardbg.com

Коментар

И аз мисля, че може и е добре да се пипне дизайна. Иначе поздравления за това, което сте направили. Бих оборудвал Фичовците с него :D
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Immortal написа:
                            Нищо не хуля. Както вече казах, искренно им желая успех на пичовете!Просто направих сравнение и си казах мнението. Дадох съвет да помислят малко и за дизайна. Аз лично, ако цените са еднакви бих си купил руското (става за всички коли с инжекцион). Ако и нашите пипнат оттук-оттам и дизайна - ще се замисля.Поздрави!
                            Аз пропуснах да кажа, че нашето ще се продава и като кит за вграждане. Отделно мислим да сключим договори с тунинг фирми и те ще могат да го вграждат индивидуално във всяка кола, така че дизайна ни не е чак такъв проблем какъвто го описвате Един съфорумец вече го е вградил в неговия Prelude.
                            www.infoboardbg.com

Коментар

Е те това имах предвид!Успех!

Коментар

хей какво стана с тоя компютър , има ли го вече за наще фиатки или да почакаме още малко , междодругото аз мога ли да сложа борд компютър от мареа примерно на мойта брава аз съм с електронно табло ако има някакво значение
                                Fiat Brava 1.4 12v SX

Коментар

Working...
                                X