Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бордови компютър ИНФОБОРД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    Хора много съм се запалил!Няма ли кой да проучи дали става за нашите коли и как да си поръчаме?
    За сега се опитвам да се свържа с човека който изработва български аналог на този комп.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
      blagun написа:
      Хора много съм се запалил!Няма ли кой да проучи дали става за нашите коли и как да си поръчаме?
      За сега се опитвам да се свържа с човека който изработва български аналог на този комп.
      Мани го, на дизайн изобщо не ми харесва и сигурно ще иска пак толкова пари ...
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Зарибен съм от повече от 6 месеца ,направо не издържам.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Ето колегите от Купе Клуба какво правят http://www.nailed-barnacle.co.uk/coupe/emu.htmlКой може да го изработи, хайде 100% съм сигурен, че има човек за тази работа!!!
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Направата на хардуера не е проблем, но не видях никъде изпълнимия код за контролера ...

Коментар

blagun написа:
              А някой от вас би ли се заел да направи дизайна и съответно да се направи инструмент за изработката му?ПОзнавам момчето от Хонда форума и тази кутийка която е в момента на борд компа е възможно най - евтиния и "лесен" вариант за кутийка.Ако искате хубава шукаритетна кутийка цената ще е друга разберете.Напълно подкрепям направата на един такъв борд комп и за наще коли дори по въпроса вече се работи. Засега мога да помогна само с колата си за опитен заек поздрави
              Punto 1.4 gt

Коментар

jblmusic написа:
                blagun написа:
                А някой от вас би ли се заел да направи дизайна и съответно да се направи инструмент за изработката му?ПОзнавам момчето от Хонда форума и тази кутийка която е в момента на борд компа е възможно най - евтиния и "лесен" вариант за кутийка.Ако искате хубава шукаритетна кутийка цената ще е друга разберете.Напълно подкрепям направата на един такъв борд комп и за наще коли дори по въпроса вече се работи. Засега мога да помогна само с колата си за опитен заек поздрави
                Момчето от Хонда форума е разработило почити сайта .Колега ти говорил ли си с него как стоят нещата за Фиат.http://infoboardbg.com/
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Надявам се това третото "Уни" за всички инжекторни да включва и дизелите
                  www.CarProfi-BG.com
                  Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                  Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                  Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
                    Надявам се това третото "Уни" за всички инжекторни да включва и дизелите
                    Като информация която дава е доста добро.Разгледах и другите предложения в нета но никое от подобните нямаше всичките тези опции , друг е въпроса дали ще пасне добре към нашите коли.

Коментар

Докато не се пробва няма как да се разбере. В сайта все още липсваше начини за контакт, сега ще гледам отново и ще го търся въпросния да питам. Освен ако не сме много маймуните на клона и да се е покрил някъде.
                      www.CarProfi-BG.com
                      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Здравейте,Видях, че тука пишете за нашия борд компютър и реших да хвърля малко светлина защото гледам, че гадаете и се чудите.В момента сме се съсредоточили върху първата версия за Хонда, защото с нея започнахме. След като стартираме с нея, ще има и поддръжка за вашите коли, просто трябва да ни остане малко време да разпишем OBD2 протокола и различните му разновидности.Целта е да имаме поддръжка на по-голямата част от колите на почти всяка марка, а UniModul-а го разработваме за останалите, с които е невъзможно да комуникираме с ECU-то по една или друга причина.
                        crush написа:
                        Докато не се пробва няма как да се разбере. В сайта все още липсваше начини за контакт, сега ще гледам отново и ще го търся въпросния да питам. Освен ако не сме много маймуните на клона и да се е покрил някъде.
                        Не сме се покрили, действаме си, можете да разгледате сайта за да видите, че нещата си вървят. В галерията има малко снимков материал за най-любопитните -> http://www.infoboardbg.comЗа още по-любопитните ще кажа, че ще имаме и цветни дисплеи с touch screen и куп други екстри, но това по-нататък...
                        www.infoboardbg.com

Коментар

Браво,браво!С нетърпение го очакваме.
                          Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
                          GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

dani389 написа:
                            Това излиза на около 150 лв. за него пише универсален не знам това дали значи че става за всички коли. Зле съм с руския. Тук е изписано повече за тоя уред които разбира. http://www.m-electronics.ru/products/vg1031u/
                            Този уред става за ВСИЧКИ автомобили пълен инжекцион. Взима данни от датчика за скоростта и от една от дюзите на инжекциона. Тогава работи в т.нар "универсален режим", при който показва по-малко неща, но аз и на това ще съм доволен. Цената е приемлива, даже доста ниска... винаги съм си мислил, че такава джаджа ще е доста повече пари.Сега ще пиша на производителите, за да разбера дали може да се достави за БГ и как аджеба ще стане разплащането.

Коментар

Immortal написа:
                              dani389 написа:
                              Това излиза на около 150 лв. за него пише универсален не знам това дали значи че става за всички коли. Зле съм с руския. Тук е изписано повече за тоя уред които разбира. http://www.m-electronics.ru/products/vg1031u/
                              Този уред става за ВСИЧКИ автомобили пълен инжекцион. Взима данни от датчика за скоростта и от една от дюзите на инжекциона. Тогава работи в т.нар "универсален режим", при който показва по-малко неща, но аз и на това ще съм доволен. Цената е приемлива, даже доста ниска... винаги съм си мислил, че такава джаджа ще е доста повече пари.Сега ще пиша на производителите, за да разбера дали може да се достави за БГ и как аджеба ще стане разплащането.
                              Ами аз разбирам и мога да ти кажа точно какво да очакваш от тая шарения. Ако успееш да се пребориш с всички необходими настройки и с отвратителния интерфейс който освен всичко друго е и на руски, ще можеш да гледаш разход, изминато разстояние, обороти и толкоз. И това няма да можеш да си го доставиш за 150 лева, поне като гледам как там струва 120$, ще имаш транспорт и ДДС ако изобщо се навият да ти го изпратят. После ако нещо стане, гаранция сигурно няма да ти покриват. Все пак ако наистина си си паднал по шарения дизайн, взимай И не си мислете, че се опитвам да плюя конкуренцията, то ако ставаше така лесно, да съм си внесал за моята кола и хич нямаше да се разправям да произвеждам такива неща. :D
                              www.infoboardbg.com

Коментар

Бе изтеглих му ръководството, струва ми се че не си много прав. Знам че вашето изкарва повече данни, но пък аз не съм "рацер" и за колко изминавам 402 метра изобщо не ме интересува. А и дизайна не е последното нещо, което ще гледам.Вашето, поне това което сте сложили на сайта си, е меко казано, грозно.Направете му един свестен дизайн и съм ваш фен Не съм хукнал да купувам де, просто ще проуча как стоят работите. Вече им писах, очаквам някакъв отговор.

Коментар

Working...
                                X