Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бордови компютър ИНФОБОРД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

informer написа:
    Immortal написа:
    dani389 написа:
    Това излиза на около 150 лв. за него пише универсален не знам това дали значи че става за всички коли. Зле съм с руския. Тук е изписано повече за тоя уред които разбира. http://www.m-electronics.ru/products/vg1031u/
    Този уред става за ВСИЧКИ автомобили пълен инжекцион. Взима данни от датчика за скоростта и от една от дюзите на инжекциона. Тогава работи в т.нар "универсален режим", при който показва по-малко неща, но аз и на това ще съм доволен. Цената е приемлива, даже доста ниска... винаги съм си мислил, че такава джаджа ще е доста повече пари.Сега ще пиша на производителите, за да разбера дали може да се достащо ви за БГ и как аджеба ще стане разплащането.
    Ами аз разбирам и мога да ти кажа точно какво да очакваш от тая шарения. Ако успееш да се пребориш с всички необходими настройки и с отвратителния интерфейс който освен всичко друго е и на руски, ще можеш да гледаш разход, изминато разстояние, обороти и толкоз. И това няма да можеш да си го доставиш за 150 лева, поне като гледам как там струва 120$, ще имаш транспорт и ДДС ако изобщо се навият да ти го изпратят. После ако нещо стане, гаранция сигурно няма да ти покриват. Все пак ако наистина си си паднал по шарения дизайн, взимай И не си мислете, че се опитвам да плюя конкуренцията, то ако ставаше така лесно, да съм си внесал за моята кола и хич нямаше да се разправям да произвеждам такива неща. :D
    що при мен работи безотказно и е супер точен :}
    човекът е човек,когато е на път.

Коментар

Immortal написа:
      Аз докато се наканя да си купя, вие ще го измислите А и ко да направя, радва ми окото шаренкото Сериозно:Не става въпрос за шаренията, а за това, че руснаците имат модел, който си влиза на едно DIN гнездо и заспива, докато на това което вие предлагате трябва да му се търси място. Поне на снимките, които сте пуснали в сайта си на всички коли сте го лепнали като придатък съвсем не на място. А на другия им модел, който не е с DIN размер, в комплекта дават кутия, която да се монтира на тавана и изглежда доста прилично.Казвам това съвсем доборжелателно - повечето клиенти ще искат и дизайн, както и да си пасва в колата по-добре. Във вашия форум четох, че на Хондите го монтират на някакво гнездо (на мястото на часовник ли, що ли). И ние ще искаме нещо такова Има разлика, нали? даже чисти и натрупани грешки поне на мен ми светна лампа за аирбег и абс и туи лигавото ги исчисти

Коментар

weltmaester написа:
        Immortal написа:
        Аз докато се наканя да си купя, вие ще го измислите А и ко да направя, радва ми окото шаренкото Сериозно:Не става въпрос за шаренията, а за това, че руснаците имат модел, който си влиза на едно DIN гнездо и заспива, докато на това което вие предлагате трябва да му се търси място. Поне на снимките, които сте пуснали в сайта си на всички коли сте го лепнали като придатък съвсем не на място. А на другия им модел, който не е с DIN размер, в комплекта дават кутия, която да се монтира на тавана и изглежда доста прилично.Казвам това съвсем доборжелателно - повечето клиенти ще искат и дизайн, както и да си пасва в колата по-добре. Във вашия форум четох, че на Хондите го монтират на някакво гнездо (на мястото на часовник ли, що ли). И ние ще искаме нещо такова Има разлика, нали? даже чисти и натрупани грешки поне на мен ми светна лампа за аирбег и абс и туи лигавото ги исчисти
        ето и някои снимки
        Прикачени файлове

Коментар

weltmaester написа:
          weltmaester написа:
          Immortal написа:
          ето и някои снимки
          Прикачени файлове

Коментар

weltmaester написа:
            weltmaester написа:
            weltmaester написа:
            Immortal написа:
            ето и някои снимки
            Прикачени файлове

Коментар

informer написа:
              Здравейте отново!След като ни засипахте със съобщения и писма, за които благодаря, се почуствах длъжен да ви пиша. Значи в момента положението е следното - приключваме последните финални детайли относно версията ни за Хонда и паралелно с това върви довършването на няколко от другите модели и варианти на бордовия компютър:Имаме почти готова версия за VAG колите (Ауди, Сеат, Фолксваген и Шкода), а те работят на така наречения KWP1281 протокол, който на някой места се нарича EOBD. Предполагам, че по-старите фиати, тези произвеждани до 2000-та година поддържат някаква разновидност на този протокол. По-новите фиати вероятно имат KWP2000 и CAN, KWP2000 е някаква подобрена вариация на KWP1281, но основните неща са същите.Имаме и завършена версия на универсалния бордови, но тя работи само на инжекторни автомобили и монтажа и е малко по-сложен.Разписали сме и стандартния OBD2 който е предимно за американските коли след 1996-та, по стандарта ISO9141-2.За да станат нещата за вашите фиати по-бързо, можете да ме насочите и подпомогнете с малко допълнителна информация.Напишете, ако знаете разбира се, протокола за комуникация на вашият автомобил, примерна програма или интерфейс който може да се използва за да се комуникира с вашият автомобил и не на последно място, модела, годината на производство и ако знаете и номера на ECU-то.За тестове можем да дойдем на някоя от срещите на форума ви. Ако някой помага много дейно, може да се сдобие с безплатна персонална бройка
              фиат дукато,мареа,уно,брава след 2002 година са с букса обд 2 протокол започващ с буквата P,Q,S или казано просто аз като включа уреда за диагностика разпознава OBD2P , OBD2Q,OBD2S СОФТУЕРА НА ФИАТ Е исо или бош на дукатото моито е бош тези уредчета на фиат работят и с CAM значи бих споделил че ако се направи като руското в което са вкарани почти вси4ки портоколи ще стане наистина универсално а те имат даже и опция протокола да се вкарва освен автоматично и ръчно и ако случаино колата не разпознае протокол и вие не си сложите някои ръчно ,можете да зададете протокол универсален и уреда тръгва веднага моита конфигурация на дукато е PROTOKOL OBD2P....... TIP2 SOFTUER BOSH ТОВА МИ РАЗПОЗНА УРЕДА ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ КАТО ГО ВКЛУЧИХ а ми работи и на OBD2Q както е на мереа.

Коментар

Working...
              X