blagun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бордови компютър ИНФОБОРД
Collapse
X
-
Atanas71 написа:blagun написа:Хора много съм се запалил!Няма ли кой да проучи дали става за нашите коли и как да си поръчаме?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Ето колегите от Купе Клуба какво правят http://www.nailed-barnacle.co.uk/coupe/emu.htmlКой може да го изработи, хайде 100% съм сигурен, че има човек за тази работа!!!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Мани го, на дизайн изобщо не ми харесва и сигурно ще иска пак толкова пари ...Punto 1.4 gt
Коментар
-
jblmusic написа:blagun написа:Мани го, на дизайн изобщо не ми харесва и сигурно ще иска пак толкова пари ...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Надявам се това третото "Уни" за всички инжекторни да включва и дизелитеwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Надявам се това третото "Уни" за всички инжекторни да включва и дизелитеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Докато не се пробва няма как да се разбере. В сайта все още липсваше начини за контакт, сега ще гледам отново и ще го търся въпросния да питам. Освен ако не сме много маймуните на клона и да се е покрил някъде.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Здравейте,Видях, че тука пишете за нашия борд компютър и реших да хвърля малко светлина защото гледам, че гадаете и се чудите.В момента сме се съсредоточили върху първата версия за Хонда, защото с нея започнахме. След като стартираме с нея, ще има и поддръжка за вашите коли, просто трябва да ни остане малко време да разпишем OBD2 протокола и различните му разновидности.Целта е да имаме поддръжка на по-голямата част от колите на почти всяка марка, а UniModul-а го разработваме за останалите, с които е невъзможно да комуникираме с ECU-то по една или друга причина.crush написа:Докато не се пробва няма как да се разбере. В сайта все още липсваше начини за контакт, сега ще гледам отново и ще го търся въпросния да питам. Освен ако не сме много маймуните на клона и да се е покрил някъде.
Коментар
-
dani389 написа:Това излиза на около 150 лв. за него пише универсален не знам това дали значи че става за всички коли. Зле съм с руския. Тук е изписано повече за тоя уред които разбира. http://www.m-electronics.ru/products/vg1031u/
Коментар
-
Immortal написа:dani389 написа:Това излиза на около 150 лв. за него пише универсален не знам това дали значи че става за всички коли. Зле съм с руския. Тук е изписано повече за тоя уред които разбира. http://www.m-electronics.ru/products/vg1031u/
Коментар
-
Бе изтеглих му ръководството, струва ми се че не си много прав. Знам че вашето изкарва повече данни, но пък аз не съм "рацер" и за колко изминавам 402 метра изобщо не ме интересува. А и дизайна не е последното нещо, което ще гледам.Вашето, поне това което сте сложили на сайта си, е меко казано, грозно.Направете му един свестен дизайн и съм ваш фен Не съм хукнал да купувам де, просто ще проуча как стоят работите. Вече им писах, очаквам някакъв отговор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар