ЕВАЛА! Дайте да му дадем пари на тва момче да ни даде технологията да я пригодим за Фиат.
Добре е като идея но мисля че ще е по-добре ако той направи комп който да работи с нашите коли , пък и той го е измислил и невярвам да се съгласи да си продаде идеята.Доколкото знам сега си прави сайт на който ще може да се поръча компютър за определена кола по желание на клиента.Хубавото е че е ОБД не е само за ВАГ групата.
ЕВАЛА! Дайте да му дадем пари на тва момче да ни даде технологията да я пригодим за Фиат.
Добре е като идея но мисля че ще е по-добре ако той направи комп който да работи с нашите коли , пък и той го е измислил и невярвам да се съгласи да си продаде идеята.Доколкото знам сега си прави сайт на който ще може да се поръча компютър за определена кола по желание на клиента.Хубавото е че е ОБД не е само за ВАГ групата.
Добре колеги колко от вас са си поръчали от тези компита по интернет или смятат да го направят. 0 отговор.Да наистина цената им е добра какво плащаш , нищо 63$ , но може и нищо дане получиш за тази цена. :D Това момче добре го е измислило.Очаквам заработването на сайта му, пък ще видим.
Сайта неработи още , дава само пояснителна информация за уреда.Сега писах на човека от Хонда форум и ще видим какво ще отговори за Фиат.По-точно кога ще може да тестваме уреда като съм му предоставил моята Мареа 1.6 16V
Това излиза на около 150 лв. за него пише универсален не знам това дали значи че става за всички коли. Зле съм с руския. Тук е изписано повече за тоя уред които разбира. http://www.m-electronics.ru/products/vg1031u/
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
160 лв. е нищо за такъв полезен уред който ще се избие от икономия на гориво, естествено като се наблюдава времения разход. Като се има предвид, че едно сносно СD струва х 2.
Доколкото разбрах зависи от ЕКУ-то с което са снабдени колите и протокола който то поддържа а устройството е тествано на Добло и Албеа производство 2007 г.
Коментар