Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Черен списък на храни

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    donnna написа:
    Яворе, дай 1 телефон на твойте шефове да им пратим линк с тази тема - може да изкараш некой лев отгоре п.п. лютеницата ви е чудесна!!!
    Те мойте шефове карат Мерцедес, БМВ и Ровър...Така че шанс да видят какво съм писал = 0
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

    Коментар


      #17
      Колеги, някой от вас сигурно е ходил едно време на бригади по различни консервени заводи( рибни,зеленчукови и др.). Как беше тогава ? С ботушите в кенефа и после обратно в цеха. Сега е същото, мизерия до шия Преди години работих в Бургаско пиво ( преди да го затворят) положението НЕ беше по различно. Спрях да пия бира ама за малко.
      Brava 1.4 12V 96г. газ

      Коментар


        #18
        Истината е, че са малко фирмите които държат на хигиената. Както каза колегата който работи в Нестле с престилки, с маски за косите и т.н. Инвестицията си струва. Защото тия които разчитат на рушветите за да им се обадят преди да дойдат проверки, рано или късно ще изгърмят. Ще се сменят техните хора и в един момент ще видят дебелиО

        Коментар


          #19
          Хм, чета за пастета и се чудя - що си мислите, че ако МАМА ви направи пастет в него пак няма да има квото е останало от кожата, черния дроб, краката и главата??? Или си мислите, че пастета е бяло чисто месце, смляно + малко черен дроб и пеперец? Наивници сте... Я хванете едно парче кремвирш и го сварете/изпечете/запържете - вижте как реагира на топлина - това е заради СОЯ-та, която се слага като плънка. Също и всичките знайни и незнайни консерванти, за да може все пак малкото мезе в кремвирша да оцелее седмица поне... щото се сещам преди 25 години как за 3 дни в хладилника и кремвишите почваха да лепнат... Айде холан - със захарта, колкото и да ви се не вярва ситуацията е същата - до преди 10 години рафинирахме кубинска/бразилска кафява захар, която след разтоварване и пресяване, минаваше и през микрофилтри - никога не съм очаквал, че може в захарен сироп да има КАЛ... Явно много от нас вярват в извънземни... Аз - спрях да вярвам щом спрях любимите си биренки
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

          Коментар


            #20
            ..........ммммммм домашно е нали?!.....
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

            Коментар


              #21
              Аз за това на ХВП и казвам Химическо-Вкусова Промишленост!:DЕто тази фирма също държи на качеството! Тяхното качество го проверявам при всяко палене на скарата

              Коментар


                #22
                АааААаАаА за наденицата ли питате ?

                Коментар


                  #23
                  Оооо сега докато си чета форума се сетих още нещо.Май трябва и хляб да не ядем, заради едно ужасно вкусно топло и добре изглеждащо хлябче.Всъщност така мислех докато не го докараха пред очите ми. Подавачката каза, ей сегичка идва пресен и гледам от един ръждив стар москвич без да е постлано нищо ей така в омасления му багажнк и по седалките имаше натъпкани хлябове. Просто ужас! Не знам как ги правят, но видях как ги доставят
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

                  Коментар


                    #24
                    аз затова взимам САМО опаковани хлябове , или печени намясто(била, кауфланд,...)ЗАЩОТО видях как едно куче се изпика върху празните каси за хляб.в същите дето всяка сутрин се зарежда магазина.

                    Коментар


                      #25
                      u_bo написа:
                      аз затова взимам САМО опаковани хлябове , или печени намясто(била, кауфланд,...)ЗАЩОТО видях как едно куче се изпика върху празните каси за хляб.в същите дето всяка сутрин се зарежда магазина.
                      Чудно ако не беше видял дали щеше да е така ,дълго време сме консумирали нещо и сме го спрели ,защото сме видели "нещо",Ами преди това...... ?
                      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                      I am in love with my cars

                      Коментар


                        #26
                        Преди това само случайността ни е пазила, не мисля, че детето ми трябва да яде опикан хляб или с машинно масло.Въпреки, че не съм манячка на чистотата и дезинфекцията, смятам че има едни такива елементарни парила на хигиена, които е нужно да се спазват.Хубаво ще бъде и някой да ги контролира тези неща.Спомням си преди около няколко месеца Авео беше намерил някакви болтове купен от него хляб. Другия път може да намерим цяла мишка.
                        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

                        Коментар


                          #27
                          А бе, и гладен се неходи
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец!
                          Алфа Ромео 156SW 2.4

                          Коментар

                          Working...
                          X