И при мен така. Вчера я измих, днес е цялата на прашни петна. На черното най-готино стои.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-големият...карък???
Collapse
X
-
Явор Митев
EVITA написа:.......С три шишета вода и едни нещастни парцалчета как я измих ама перфектно.......
Коментар
-
Смених ангренажен ремък без ролките и сега след по-малко от 2000 км нещо започна да ми подсвирва под капака :D . Още не съм локализирал със сигурност какво е, но ако е някоя от ролките, отново ще повтаряме процедурата по демонтаж/монтаж на ремъка, което автоматично ме изстрелва начело на класацията . Но така е, икономията е майка на мизерията или по-точно мизерията е майка на каръка...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Смених ангренажен ремък без ролките и сега след по-малко от 2000 км нещо започна да ми подсвирва под капака :D . Още не съм локализирал със сигурност какво е, но ако е някоя от ролките, отново ще повтаряме процедурата по демонтаж/монтаж на ремъка, което автоматично ме изстрелва начело на класацията . Но така е, икономията е майка на мизерията или по-точно мизерията е майка на каръка...FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Авео написа:EVITA написа:.......С три шишета вода и едни нещастни парцалчета как я измих ама перфектно.......SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
dani389 написа:snake написа:Смених ангренажен ремък без ролките и сега след по-малко от 2000 км нещо започна да ми подсвирва под капака :D . Още не съм локализирал със сигурност какво е, но ако е някоя от ролките, отново ще повтаряме процедурата по демонтаж/монтаж на ремъка, което автоматично ме изстрелва начело на класацията . Но така е, икономията е майка на мизерията или по-точно мизерията е майка на каръка...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
То май голямо ходене и разходи покрай тази Марея стана С Палиото по нямаше проблеми май. Лабда сондата оправи ли се?snake написа:dani389 написа:snake написа:Смених ангренажен ремък без ролките и сега след по-малко от 2000 км нещо започна да ми подсвирва под капака :D . Още не съм локализирал със сигурност какво е, но ако е някоя от ролките, отново ще повтаряме процедурата по демонтаж/монтаж на ремъка, което автоматично ме изстрелва начело на класацията . Но така е, икономията е майка на мизерията или по-точно мизерията е майка на каръка...Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар