......аз !!!Направо съм бесен.....измих си колата, нацапутих си я с олио за гуми и всичко там както се прави, но за съжаление имах възможност да и се кефя точно 20 мин., щото вижте какви лай***а се изляха над нея:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-големият...карък???
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Аз преди години като имаше едни суши мислех да ида по тия краища на България да си я измия да им завали дъжд на хората! :D Най-куриозното ми беше миналата година, когато, по телевизията казаха слънце и ясно време, на вън жега, слънце, едно облаче няма. И аз решавам да лъсна колата. Измивам я, прибирам се в нас. И изведнъж поглеждам на вън. Грее слънце, вали дъжд! Направо не можах да повярвам. Приятелите ми преди това като им казвах за тоя карък не ми вярваха но след този случай вече ми вярват и ме базикат постоянно като завали, звънят и ме питат изми ли си колата. :D
Коментар
-
maiska
-
Не знам аз кой е каръка, но аз отивайки към сервиза отивам да видя някой да не ме е запушил и що да видя. Колата ми от тъмно синя станала кафяво-сива. И да видите срама какво ли не прави. С три шишета вода и едни нещастни парцалчета как я измих ама перфектно.И разбира се, какво според вас последва... Еми пак заваля още по-мръсен дъжд.Важното е, че колата работи. До този извод съм стигнала.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар