Преди три години си купих Фиат Брава 1.4 12V. Прекрасен автомобил, но малко муден за моите изисквания. От тогава си мечтая за същия автомобил, но с по-мощен двигател. И ето че си сбъднах мечтата - купих си Брава 1.9 JTD. Нямам думи да ви опиша какво изживяване е управлението на този автомобил - комфорт съчетан със страхотна мощност т.е. всичко което може да се иска от едно съвременно возило. След като смених всички консумативи в сервиза на Христо /Hit-ko/ реших да изпробвам възможностите на автомобила. Безкрайно изненадан останах от разхода който ми даде на дълъг път Ямбол-Свищов-Ямбол /през Хаимбоаз/ 450 км. - 21,5л /засечено при резервоар от пълно до пълно/ или 4,8л /100км. и едновременно с това доброто ускорение по наклоните, с 4 човека и багаж. Изключително съм доволен. Дай боже всекиму.Малко данни за автомобила:Цвят - сив металикПробег - 98 000 кмПърва регистрация - ноември 2000 г.Екстри - климатроник, централно закл., ел. стъкла, ел. огледала, 1 еърбег и всички останали стандартни екстри, без ABS.Има 4 почти нови летни гуми. Основен проблем - има два сини ключа, но няма червен нито пък карта с код.Опитах се да кача малко снимки, но въпреки че съм ги снимал на най-ниската резолюция на фотоапарата ръзмерът им е по-голям от допустимия и не искат да се прикачват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сбъднах си мечтата
Collapse
X
-
Абе ти доста бързо я намери... От къде това?Че и аз се оглеждах за такава покрай една друга покупка и по нашенско - са кът да ти кажа...По Дупница не съм обикалял много много ама там не ми се и обикаля...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Колега,преди малко на спирката на Графа да не беше ти с една сива Брава.Полицаите, както никога, бяха застанали на много необичайно място и на мен ми се размина на косъм,но като се връщах имаше една Брава(сива),която бяха спрели.А и да си ти, и да не си - честито за покупката и много безаварийни с нея.И да те слуша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар