Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Надпис под чертата

Под чертата може да сложим някакъв надпис.Понеже стикерът се поставя на задното стъкло.Например:"Да не правим от шосето писта""Шофирай внимателно""Спазвай дистанция""БМВ-тата ги правят от Фиати" (това на майтап)...Някой може да измисли още по-добър надпис.Важно е да бъде въздействащ.Не като разни скелети да ми загрозяват колата.И си мисля че е по-удобно по-малък стикер долу вляво на стъклото, да не бъде върху реотана на нагревателя.
    Bravo 1.6 / 16

Коментар

Ride Or Die [/i][/b]
      fiat BRAVO 1.6 16v aBArth...
      PUNTO 99'.... 1.2 BRC
      Chrysler Voyager..3.3i

Коментар

Благодарение на fihi и аз вече имам скитер Maлко неандерталски залепен , но се отличава
        Прикачени файлове

Коментар

Колеги, някой да каже дали има затъмнено стъкло и да е лепнал стикера от вътрешната страна? Вижда ли се добре ? Защото го извадих за отвътре, но после се усетих, че може и да не се вижда (стъклото ми не е от най-затъмнените, но не мога да кажа колко процента се водеше) . Та, ако може да кажете за да знам дали да я лепя или да ходя да ми я извядят и за отвън.. ?
          Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Аз съм със затъмнен прозорец и имам кръгъл стикер, мога да ти кажа че нищо не се вижда Това е малко по голямо и ще е в горната част на прозореца, та може да се вижда, но ти препоръчвам външен.
            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Оп
              Прикачени файлове
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

zarcov написа:
                Аз съм със затъмнен прозорец и имам кръгъл стикер, мога да ти кажа че нищо не се вижда Това е малко по голямо и ще е в горната част на прозореца, та може да се вижда, но ти препоръчвам външен.
                Да,бях го извадил за отвътре, но при лепенето нещо се окъка, а и добре че така стана. Видях че матиран джам наистина не се види. Сега го извадих и за отвън, само чакам да се стопли, че да го лепна и да изсъхне хубаво
                Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Аз си преправих лекичко големият стикер Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 И го комбинирах с малкият...Ето вижте как се е получило и кажете дали е добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                  Прикачени файлове

--------------------

Коментар

стикер за мен ? Русе ?

Коментар

Ето как се получи с моя, макар, че съм малко мръсен
                      Прикачени файлове
                      Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

има ли стикери в някой колега от Бургас
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Dandy написа:
                          Колеги, някой да каже дали има затъмнено стъкло и да е лепнал стикера от вътрешната страна? Вижда ли се добре ? Защото го извадих за отвътре, но после се усетих, че може и да не се вижда (стъклото ми не е от най-затъмнените, но не мога да кажа колко процента се водеше) . Та, ако може да кажете за да знам дали да я лепя или да ходя да ми я извядят и за отвън.. ?
                          ето виж моя е точно така, както питаш на фолио от вътрешата страна ! :D Успех !
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                            Dandy написа:
                            ето виж моя е точно така, както питаш на фолио от вътрешата страна ! :D Успех !
                            Мерси, колега, но аз вече го лепнах, виж 2 поста над теб При теб добре стои, но при мен за да е добре трябваше да смъквам горния пласт от фолиото и да лепна стикера и да лепя после фолио на ново реших да е отвън, пък докогато стои, дотогава Благодаря все пак за отзивчивостта
                            Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

reter написа:
                              има ли стикери в някой колега от Бургас
                              И мен ме интересува това.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Гледам че сме няколко човека от Бургас дай да си земем заедно
                                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                                X