Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Позитивната написа:
    Аа, не, моля те, няма за какво да се извиняваш, трябва да има майтапи, а и самата аз обичам да се шегувам, така че, keep on, keepin’ on
    пОзитив, иам един стикер читав... седи ми в жабката! Тъй, че... решавай!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
      Позитивната написа:
      Аа, не, моля те, няма за какво да се извиняваш, трябва да има майтапи, а и самата аз обичам да се шегувам, така че, keep on, keepin’ on
      пОзитив, иам един стикер читав... седи ми в жабката! Тъй, че... решавай!
      Реших!! :D
      Fiat Brava 1.6 16V 103к.с.

Коментар

Докато си пиех следобедното кафе, реших да понадникна във форума, да видя какво правят колегите! Виждам, че вече сте се запознали с колежката! Май няма да има нужда да ви я представям в неделя! Хахахаха!

Коментар

13-ти .07 от 17.30 нали Тоя път идвам
          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Коментар

Ами да се похваля и аз
              Прикачени файлове
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Направо жал ме хвана, ще си прекъснеш отоплението на задното стъкло, заради един стикер
                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Нищо му няма на отоплението. Евентуално може да се прекъсне при отлепяне на стикера, и то ако не внимава, но пък що да го отлепя човек

Коментар

Това точно имах предвид Immortal, за това ме хвана жал. Изводът е, че тоя стикер до живот ще си го държиш там заради отоплението, де...!
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Колежке, тези неща падат сами щом видят пистолета за горещ въздух.Нагряване до 200 градуса и лепенките се отделят от стъклото абсолютно безпроблемно.Наскоро си лепнах новия стикер и свалих по този начин някакъв друг, зелен и правоъгълен с надписи на жабарски.Отдели се от като ваденка.Ако реотаните ми бе бачкат зимата - със сигурност няма и през ум да ми мине да виня стикера заради това П.С: Забравих да се похваля - ето го и Фичо със стикер на задното стъкло: ЦЪК!
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Ge4i7ooo

и аз лепнах стикера на моя типок и стои чудесно личи си че му е там мястото
                        Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.

Коментар

просто..... без коментар. Голяма сила ей, това темпрата няма равна:
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

EVITA написа:
                            Направо жал ме хвана, ще си прекъснеш отоплението на задното стъкло, заради един стикер
                            Споко бе, с търпение и ацетон също става без жулене
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

аз също искам такъв стикер и мисля че подчертаващата го линия също го отваря

Коментар

Емо да вземем да олепим и Търновските фиатчета вече.Би ли ми изпратил 10-на бройки с наложен платеж?
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X