айде и на баща ми бравото днес го маркирах
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Immortal написа:Phoenix, ти трябваше с него да почнеш!Иначе то много лачено бе... не бях го виждал досега.Да си го кара безаварийно и на теб да ти го дава от време на времеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
rercho написа:phoenix моя пусна ли го че вече нямам търпение да го лепна Иначе бравото наистина много лачено.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Колеги, днес и утре сме в Търново имам стикери в мен, ако някой иска, може да се свържете с мен 0878 62 30 50 - ЕмоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
subsa написа:Как става сдобиването със стикер, но имам място на задния капак което мисля че ще дойде добре тамНа стъклото има надпис BRAVO който ми пречи да виждам назад, но няма да го махна :DНе ми се карайте че несъм чел постовете
Коментар
-
subsa написа:Как става сдобиването със стикер, но имам място на задния капак което мисля че ще дойде добре тамНа стъклото има надпис BRAVO който ми пречи да виждам назад, но няма да го махна :DНе ми се карайте че несъм чел постоветеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Neosi написа:Много се извинявам за наглостта си колеги, но..може ли да получа два стикера, разбира се с/у заплащане?Проблема е че нямам никакво време...работя в центъра, а живея на село.Благодаря предварителнно.!!!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
4o4kata написа:И аз и аз Имам :D Дръпнах си го на флашката и айде при рекламаджиите 4 кинта :D Мноо е як стикера снимки малко по-къснокола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар