Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

айде и на баща ми бравото днес го маркирах
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Phoenix, ти трябваше с него да почнеш!Иначе то много лачено бе... не бях го виждал досега.Да си го кара безаварийно и на теб да ти го дава от време на време

Коментар

Immortal написа:
        Phoenix, ти трябваше с него да почнеш!Иначе то много лачено бе... не бях го виждал досега.Да си го кара безаварийно и на теб да ти го дава от време на време
        ей честно да ти кажа по-ми хареса как върви от алфата... карам си аз значи и нещо ми се струва че не върви като хората... поглеждам оборотомера ..... миии 2500об, а алфата почва да върви след 3000, поглеждам скоростомера.... аз карам със 140 на 5-та по аспарухов мост. Направо се изкефих. А бравото наистина е много лачено 2001г. климатроника направо те кара да си сложиш шапка, а скоростта изобшо не се усеща, на километраж пише 220, ама да ти кажа сигурно над 200 ще отиде без проблем. Абе приятно е.
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix моя пусна ли го че вече нямам търпение да го лепна Иначе бравото наистина много лачено.
          кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

rercho написа:
            phoenix моя пусна ли го че вече нямам търпение да го лепна Иначе бравото наистина много лачено.
            утре, може би ще те потърсят у вас с маааалка пратка, вътре имаш и бонус
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Колеги, днес и утре сме в Търново имам стикери в мен, ако някой иска, може да се свържете с мен 0878 62 30 50 - Емо
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Как става сдобиването със стикер, но имам място на задния капак което мисля че ще дойде добре тамНа стъклото има надпис BRAVO който ми пречи да виждам назад, но няма да го махна :DНе ми се карайте че несъм чел постовете

Коментар

subsa написа:
                  Как става сдобиването със стикер, но имам място на задния капак което мисля че ще дойде добре тамНа стъклото има надпис BRAVO който ми пречи да виждам назад, но няма да го махна :DНе ми се карайте че несъм чел постовете
                  Колега , нали си купи нови джанти що не си смениш аватара?
                  http://vbox7.com/play:1631a342
                  http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                  http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                  http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

subsa написа:
                    В мен има още 2 свободни стикера.Ако си мераклия - телефона ми го има малко нагоре в темата.Идваш в Младост 4 и си го взимаш
                    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Много се извинявам за наглостта си колеги, но..може ли да получа два стикера, разбира се с/у заплащане?Проблема е че нямам никакво време...работя в центъра, а живея на село.Благодаря предварителнно.!!!
                      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                      Punto М2 1.2 SX 2000г.
                      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                        Много се извинявам за наглостта си колеги, но..може ли да получа два стикера, разбира се с/у заплащане?Проблема е че нямам никакво време...работя в центъра, а живея на село.Благодаря предварителнно.!!!
                        Ммм... Трудна работа, поне за мен.Прекалено голям длъжник ще ми станеш ако ме накараш да мина през центъра По-добре някъде У село.Ако е това от подписа, редовно минавам от там.2 пъти на ден, сутрин и вечер.
                        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper,Ще ти помня добрината цял живот!!Между другото, ела в селото (от подписа) да видиш каква кръчма знам! Ще се радвам!!! - ако имаш възможност драсни едно ЛС...Младост 4, в същност не ми е никак далече!
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

И аз и аз Имам :D Дръпнах си го на флашката и айде при рекламаджиите 4 кинта :D Мноо е як стикера снимки малко по-късно

Коментар

Намират ми се 2-3 стикера. Ако има мераклии от Ямбол или околността - да ми пишат.

Коментар

4o4kata написа:
                                И аз и аз Имам :D Дръпнах си го на флашката и айде при рекламаджиите 4 кинта :D Мноо е як стикера снимки малко по-късно
                                И аз така първо пробвах в рекламната агенция да ми направят обаче ме изръсиха с 8 лева и накрая всичко се обърка та накрая щях да ги обеся там.Абе по добре от оригинала няма
                                Прикачени файлове
                                кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

Working...
                                X