добре де колегиии аз съм от Бургас към кого трябва се обърна за да получа и аз такъв стикер или трябва да отида до Варна.
колега ако отвориш 1-ва, 2-ра, 3-та, 6-та, 7-ма ..... и т.н. стр. ще разбереш, че аз съм твоя човек. Ще го измислим как да станесамо ми пиши едно лично за да те имам като бройка, нямам време да помня.Абе за всеки случай аз да напиша пак, че явно на никой не му се чете първата страница, как да получите стикера....Иначе цената е левче. Ако си от Варна.... то става много лесно....
phoenix написа:
за Варненци:намирам се .... уф сложно.... ей тук:http://www.phoenix-em.com/za%20vruzka.phpтам имам и всички необходими телефони, звънкайте преди да дойдете иначе рискувате да се разминем.
за колегите от други градове
phoenix написа:
ами умувах и какво реших: Значи, давам си банковата сметка, и за колегите от София най-добре един човек да преведе примерно 20 лв. и аз му пращам 21 стикера, той ще ги раздава и ще си събере парите от колегите. За колегите от другите градове, могат да превеждат пари по сметката, като изрично да упоменавате, че става дума за стикер и за колко броя. Примерно: захранване за 1(2, 3, 10) стикера от НИКА и Трите Имена.и задължително след това ми пишете лично, че сте превели и адрес на който да си получите стикера. (добре че пощата ми е на близо), в отговор на лично ще ви пращам и извлечение от банката, че съм получил и става дума за същия човек.За всички които имат свободно време, стикера е качен в http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sticker/ с името logo-cut.cdrтеглите го на една флашка и във всяко рекламно студио ще ви го изрежат.За Варненци.... до 2-3 дена, ще имам стикерите в офиса и можете да минавате директно през офиса да си ги вземате(само искам да помоля за прозвъняване по телефона предварително, за да не се окаже че ме няма и да се разкарвате напразно) или на сбирките.п.п.Иначе на никого няма да откажа да му пратя стикер.сметката:IBAN: BG40 PRCB 9230 4015 4427 14Емил Валентинов ПенчевBIC код : PRCBBGSFПрокредит Банк, Клон: Варна 2
само да до уточня, преди да минете през офиса ни, звъннете един телефон, че може да нямам налични стикери, или пък да сме излязли да хапнем някъде.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
добре де колегиии аз съм от Бургас към кого трябва се обърна за да получа и аз такъв стикер или трябва да отида до Варна.
колега nai7, при мен има останал 1 стикер... телефона ми го има някъде из темата.... п.п. Емо беше пратил 1 стикер за мен, мисля че трябва да е в Килърчо - излишен ми е....
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Искам да ви съобщя, че днес взех новите бройки стикери. Предлагам за благородната кауза да помогнем на колега от форума:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...tart=0тези стикери да струват по 2 лв. и да ги превеждам директно в полза на колегата. Когато приключим с тази благотворителна инициатива, пак ще са си по левче. Това не означава че който плати стикер по левче няма да си го получи. Днес изпратих 16 бр. за Русе. Няма ли други желаещи
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
И хоп ,ето ме и мен Стикера ми го направиха в една рекламна агенция във Велинград.Стана доста добре-как мислите колеги?Малко големичък е ,но мен ме кефи.Благодарско на колегата Phoenix за идеята и за каченото лого.Поздрави.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар