нещо днес ме е налегнала музата и ми идват някви идеи. ако не е добра ме оплюите няма да се сардя та гледам че стикерите са много готини и като дизайн и като изработка. та мисалта ми беше не може ли да направим (или колегите които имат допир до разни фирми за изработка на подобни неща) същитет стикери само че умалени. примерно 100х40мм или нещо подобно (естествено нещо размуно като размери и да се вижда приметно от 4-5 метра за да може като се разминаваме да се познаваме по-лесно ). мисля че по страничните стъкла в ъглите ще стои добре. за броиките кои колкото иска или по тоцхно колкото си плати П.С.аз лични бих си лепнал 2 броики от мъничките на съклата на задните врати (така или иначе тези съкла само ги мия и не ги ползвам + - неколко квадратни самтиметра лепенка там няма да се усетят, но сложа ли голяма на задното стъкло е малко по различно). та казах и за оплюването ако има желаещи есествено приемам критики
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
ами колега, то няма никакви проблеми да се направят всякакви размери, файла е наличен и идеята е добраЗа всички които имат свободно време, стикера е качен в http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sticker/ с името logo-cut.cdr теглите го на една флашка и във всяко рекламно студио ще ви го изрежат.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:ами колега, то няма никакви проблеми да се направят всякакви размери, файла е наличен и идеята е добраЗа всички които имат свободно време, стикера е качен в http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sticker/ с името logo-cut.cdr теглите го на една флашка и във всяко рекламно студио ще ви го изрежат.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Открийте на колко места пише ФИАТ върху тази ямболска ЛАНЧАСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Мерси Емо! Тъкмо се канех да слизам пред блока да снимам стикера Забравих че ти се правеше на фотограф около колата Ми по почти всяка част на колата пише FIAT/Lancia, така че са почти неизброими местата А и тя точно тази Ланча е само един добре замаскиран FIAT, тъй да се каже...А към колегите от Ямбол - намират ми се няколко стикера от тези големите (благодарете на phoenix), така че ако има желаещи да си разкрасят колите - да се обаждат.btw, утре съм в Хасково и Пловдив, ако някой от там изяви желание до късно вечерта днес - може да каже и да му го занеса на място!
Коментар
-
няма проблем, с наложен платеж излиза около 5 лв....... не че е проблем за мен, щото аз само викам куриера при мен в офиса и го пращам, просто излиза по-скъпо. Иначе почти всички които са поискали съм им пратил. На Киро пратката до Кюстендил ми струваше около 2 лв. Абе не знам, то малко смешно пък да отидеш в банката и да кажеш ....искам да захраня тази сметка с Идно левчи Но няма проблеми. Ако някой иска, мога и с наложен платеж да ги пращам, или да се кооперирате по градове и направо 20-тина бройки, а който се ангажира да ги взема и да се разкарва и да събира левчетата, получава бонус стикер.....п.п.важното е да се събираме на маса и да си помагаме като се видим, пък стикерите, ще ги измислим как да дойдатСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Само да кажа, че колегата Авео, утре ще тръгва за София, и ако някой иска стикер за задното стъкло сега е момента да казва.....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Явор Митев
phoenix написа:Само да кажа, че колегата Авео, утре ще тръгва за София, и ако някой иска стикер за задното стъкло сега е момента да казва.....
Коментар
-
Здравейте,от скоро съм в форума,стикера е наистина много хубав и вече си го изкарах бравоAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ами време е да сложиш и снимка..... какво се ослушвашСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар