Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Х10 трябва да има за всеки по нещо+логото на форума
    fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Re: Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

има ли някои колега близо до хаджи димитър или герена в които да има от големите стикери на форума ако може да си взема

Коментар

На мен Герена ми е на 5-6 минути. Дай да се видим там някъде?

Коментар

И аз да се похваля с придобивката от италфеста, взех последния пернишки стикер :D

Коментар

а

Здрасти колеги как мога да се сдобия с едни голям стикер за задното стъкло от Ямбол съм

Коментар

Свържи се Immortal-a или Енчев (eh4ev07).

Коментар

2

Благодаря

Коментар

Оги,щом Герена ти е наблизо пусни и за мен един стикер.Печелиш кафе и много благодарности

Коментар

Днеска минАх 100 пъти от там... що не писа вчера? Айде като минавам следващия път, ще имам предвид, а през това време ми остави телефона си на ЛС, за да ти звънна преди да тръгна. Може би другата седмица ще е. Ако преди това имаш път през Слатина - пиши ми да се разберем нещо.

Коментар

Здр.Как мога да се сдобия с големия стикер за задното стъкло от Пловдив съм.Благодаря.

Коментар

Пиши в темата за срещите в Пловдив.

Коментар

А евентуално нещо за Нова Загора тази седмица или Студентски град от другата седмица нататък? За голям стикер за задното стъкло (вътрешно лепене) става въпрос.
                          Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Ще има, хора, само имайте малко търпение. Има малък проблем с файловете, веднага щом го отстраним - ще поръчам много стикери.

Коментар

Вече са при мен големите стикери. Имам два вида:* за вътрешно лепене, 50 см ширина* за външно лепене, 50 см ширина, подходящ е за автомобили, които имат затъмнено задно стъкло.Всеки, който иска голям стикер - моля да ми пише ЛС.

Коментар

Я да видим как изглежда стикер за външно на стъклото на Брава:
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X