От доста време търся из Варна големи стикери, но досега без успех. И на срещите не идва никой дано като се постопли да се събираме повече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Здрасти колеги имам много голямо желание за едни голям стикер за задното стъкло ако някои колега който живее в близост до София : Дианабад , Студентски град , Мусагеница и другите блиски квартали да пише пак бири ще черпя то се е видяло!!! благодаря предварително 0887 62 75 36 или да пише! Ако има среща в студентски град отивам веднага и си взимам.Fiat bravo td 100 nai izumitelniqt avtomobil suzdavan nqkoga!
Коментар
-
Да Ви се намират още големи стикери? Малкия горкия, много добре се вписва с цвета на колата ми, но едвам се забелязва..Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Добър ден, колеги. Днес получих от Оги рекламни материали: Стикери за вътр. залепяне ф 6см Стикери за вътр. залепяне ф 10см Стикери за външно залепяне ф 6см Рекламни листовки Голям стикер Светлоотразители Карти За Еко Ключодържатели Заявки за рекламни материали можете да давате тук на лично или (за предпочитане) Skype: martin.paisiev или 0898313452 - МартоFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Има ли вече за външно и колко струват ако не са безплатни ? Другият въпрос,ако има,ще има ли кой да раздаде на пролетната среща ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колега Princo ако става дума за големия и не ти се чака събори и т.н. в Офис1 им занесох файла,казах им размер и ми го направиха 2 броя за 1.50лв. за външно залепяне.Дори и да е безплатен доставка по пощата ще отнеме време и пак ще ти стъпи толкова така,че не е толкова скъпо удоволствие да си го направиш в 1-2 бройки индивидуалноEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар