Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ох поне за сега не се сещамА как ще стоят неща ако се пратят по куриерГоворя за 1 брой от големите стикери А пък тези които са за download са в някакъв странен формат и немога да ги отворя

Коментар

Здравейте

Най-добре е да пратите едно ЛС за да не пълним форума с мойте глупости та да се разберем по-добре

Коментар

Re: Здравейте

отварят се с програмата корел

Коментар

Колеги имате ли останал голям стикер за задкото стъкло , ако има някой да ми пише на ЛС . Благодаря предварително !!
          Fiat Punto GT

Коментар

И аз бих искал да пратите и на мен ако има

Коментар

И аз, и аз
              Más vale tarde que nunca
              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Няма май колежке стикери ... сега иам 1 идея ако стане щи пиша да ти пратя 1
                Fiat Punto GT

Коментар

Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                    защо ни си направите в едно рекламно студио става за кратко време
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Май така ще стане че хората който имат казват че поначина по който ги питаме за стикер несме ги уважавали ... демек ( Колега , да те попитам има ли останал 1 стикер от големите да ми дадеш) .... Ще си направя сам
                      Fiat Punto GT

Коментар

Колега, позволяваш си да коментираш публично кореспонденцията ни на ЛС, което е недопустимо! Преди да "плюеш", кажи на колегите, че ми пишеш на шльокавица, и тогава коментирай, моля! Ако за теб е нормално да не можеш да напишеш 2 думи на български език, то за мен това е неуважение към мен. Така както не ми е приятно някой, който знае български да ми говори на някакъв друг език, така не ми е приятно и някой, който може да пише на български - да пише на маймуница.Големите стикери са готови, желаещите ще получат ЛС с информация как да стане това, а колегата от предния пост може да заповяда на среща на форума в София, където ще си получи стикера.

Коментар

Изобщо повече няма да КОМЕНТИРАМ !
                          Fiat Punto GT

Коментар

Аз също имам желание за стикер.Интересува ме също като си залепя стикера,после мога ли да си затъмня стъклото?Колега ogi28b,неделните срещи в кв.Хиподрума ли визираш в горният си пост?
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Да, точно тези срещи визирам.

Коментар

Голямо БЛАГОДАРЯ на колегата , la squadra azzurra днес ми даде голям стике на форума ... Много е точен и коректен , още веднъж благодаря колега.
                                Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                                X