Огромни благодарности на колегата ogi28b. Стикера е залепен и му се радвам много, нещо не успявам да кача снимките от телефона на компютъра, но утре ще ги покажа. :D :D :D
ogi28b БЛАГОДАРЯ ТИ!!! ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ, И МНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА! Снимков материал очаквайте след понеделник
Ето ги и обещаните снимки от последната ми работа по фиатката. Не е кой знае какво, но мисля, че изглежда по-добре от сток. По нататък брони и прагове. И може би ще затъмнявам задното стъкло наново. Нещо не ме радва. П.С. Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ОГИ !!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Нека се похваля и аз част от Фиат Форум България е високо в Австрийските Алпи на Ледника Хинтертукс над долината Цилертау доста било това известно като целогодишен ски курорт.Тези дни ще кача снимки да разгледате тука е като в приказките буквално толкова красота събрана на едно място.
Прикачени файлове
Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Не. Но ако ползваш търсачката - ще намериш една тема, в която има "шини за номер" (предполагам, че е това), но не са с лого, а с надпис с големи букви ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ - WWW.FIAT-BG.ORG
Отново много ти благодаря Оги за стикера и другите неща! Стикера е уникален, и когато сменям фолиото ще си взема един за вътрешно та да си седи там, че този ако завали ще се отлепи
Коментар