Разгледай темата, има достатъчно снимки на коли с незатъмнени прозорци. Сигурно 95 % са такива, защото досега много рядко сме правили за външно. Който си е правил - си ги е правил сам. Аз лично правя за втори път такива, и то по няма и десетина бройки, защото много рядко ми искат.
Оги кога ще ме снабдиш с един за вътрешно лепене за предния джамКогато кажеш, ама го виж хубаво дали ще се събере на мястото, на което искаш да го слагаш.
Как за предния, колега. Не е ли забранено? Полицайте ще правят проблеми.
лепя стикера точно под огледалото и после една лента 7-8 см фолио и съм готов на другата ми кола си е фабрично затъмнена част от предното стъкло от горе
Оги кога ще ме снабдиш с един за вътрешно лепене за предния джамКогато кажеш, ама го виж хубаво дали ще се събере на мястото, на което искаш да го слагаш.
Уж отговорих в тази тема.... Сигурно само съм го "прегледал", без да го публикувам. Както и да е, когато решиш, звънкаш ми, правим няква среща и ще ти дам. Или ако можеш да чакаш - тази или другата седмица ще имам минаване в района на работата ти, може за тогава нещо да се уговорим. Huku - лепна ли го? Дай някоя снимка да видим?
Намери някакво време , мини през Слатина и ще ти дам всичко. Намерих и от малките един. До два-три дни, най-много месец, ще имам от малките много, в 3 размера, за всеки вкус.
Здравейте колеги искам да се сдобия със големия стикер на форума.Ако някой има в повече или може да ми каже как да стане ще съм много благодарен.Живея в София-Разсадника.Слята тема.Модераторски екип на fiat-bg.org
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Христос Воскресе , Уважаеми Колеги !Днес , 5 Май 2013 г. , колегата Георгиев ще бъде между 20.00 и 21.00 до храм-паметникът ,,Александър Невски ’’ и би могъл да вземе големи стикери и ключодържатели към Разград , ако някой бъде така любезен да му занесе , тъй като няма да може да пътува из София .Ако някой може да помогне , моля да пише на лични , за да му дам телефони за връзка с Георгиев .Предварително благодаря на отзовалите се !!!
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар