ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Колеги, вдигам темите за рекламните материали на форума. Моля всички, които искат да получат нещо, да използват съответната тема, или да ми пишат ЛС. Ако на някой нещо не съм пратил - не е нарочно! Забравил съм, изключил съм просто. Специално се извинявам на Веско от Перник и на Марто от Кюстендил, който е във Варна, защото на тях съм обещал от много отдавна, и все забравям да ги снабдя. Дори и сега ми свършиха големите стикери, но в най-скоро време ще има и ще ви пратя!
Коментар
-
Да направим ли от този модел стикери, само че да са ВЪНШНО ? Ще бъдат много по-скъпи, обаче, и не знам дали ще можем да ги разпространяваме безплатно Също и дали да направим за вътрешно, но с по-малък размер, например 66 % или 50 % ? Сегашният е 50 х 6 см. Новит биха били 33 х 4 или 25 х 3 см
Коментар
-
ogi28b написа:Да направим ли от този модел стикери, само че да са ВЪНШНО ? Ще бъдат много по-скъпи, обаче, и не знам дали ще можем да ги разпространяваме безплатно Също и дали да направим за вътрешно, но с по-малък размер, например 66 % или 50 % ? Сегашният е 50 х 6 см. Новит биха били 33 х 4 или 25 х 3 см
Коментар
-
От друга хартия ще е, която е за външна реклама. Иначе може и от евтината, ама не виждам смисъл. То и от вътрешното ни препоръчват всички рекламни агенции да е от скъпата хартия, която е супер трайна и няма отлепяне, ама ги правим от обикновена, и пак са добри. Но за външните - ще се мокрят, цапат, мият, чистачките ще минават през тях.. трябва да са трайни.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар