Здравейте,а по куриер може ли да се пращат че много ми се иска и аз да имам такъв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Може сякак, ама как да ти пратя стикер за 2 лева по куриер за 6-7 лева? Излиза супер нерентабилно. За мен не проблем де, ама защо да плащаш 8 лева, егати стикера...Иначе да се похваля - най-после смогнах да отида и да взема стикерите, вече са у мен. За София - всеки който иска - да заповяда на някоя от срещите на форума, и ще получи. Може също и ЛС да се уговорим. А на който съм обещал да пратя из страната - ще уточним детайлите на ЛС. Стикерите не са много и ще пратя на 2-3 места по повече, а на следващата партида ще захраним и останалите. Тези стикери се разпространяват от Сдружение Фиат Форум България. Те са безплатни за всички членове на форума! Разбира се, ако на някой не му се чака, може да изтегли файла ...-Big-Sticker.cdr от Download-секцията на сайта и да си го произведе сам, нормалната му цена е около 1.50 за десетина-двайсет стикера.Моля всеки, който може по някакъв начин да помогне за разпространението на стикери в страната, без да плащаме за това - да драсне едно ЛС.
Коментар
-
ogi28b написа:Може сякак, ама как да ти пратя стикер за 2 лева по куриер за 6-7 лева? Излиза супер нерентабилно. За мен не проблем де, ама защо да плащаш 8 лева, егати стикера...
Коментар
-
ogi28b написа:Ами няма за какво, той си е публичен, направен от форумец за форума, не си е лично мой. То линковете ги има и във водещия пост на тази тема, но вероятно не си го погледнал.Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
Утре най-вероятно ще съм на организираната среща на Игликина поляна и всеки, който посети тази среща, ще бъде оборудван с голям стикер. Ако все пак някой иска стикер, но не му се ходи на тази среща - може да дойде на сборния пункт, който е описан в линка в началото на поста ми.
Коментар
-
Alisiq написа:Извинявам се за въпроса, но какъв формат са файловете, не ми се отварят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар