Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте,а по куриер може ли да се пращат че много ми се иска и аз да имам такъв

Коментар

Може сякак, ама как да ти пратя стикер за 2 лева по куриер за 6-7 лева? Излиза супер нерентабилно. За мен не проблем де, ама защо да плащаш 8 лева, егати стикера...Иначе да се похваля - най-после смогнах да отида и да взема стикерите, вече са у мен. За София - всеки който иска - да заповяда на някоя от срещите на форума, и ще получи. Може също и ЛС да се уговорим. А на който съм обещал да пратя из страната - ще уточним детайлите на ЛС. Стикерите не са много и ще пратя на 2-3 места по повече, а на следващата партида ще захраним и останалите. Тези стикери се разпространяват от Сдружение Фиат Форум България. Те са безплатни за всички членове на форума! Разбира се, ако на някой не му се чака, може да изтегли файла ...-Big-Sticker.cdr от Download-секцията на сайта и да си го произведе сам, нормалната му цена е около 1.50 за десетина-двайсет стикера.Моля всеки, който може по някакъв начин да помогне за разпространението на стикери в страната, без да плащаме за това - да драсне едно ЛС.

Коментар

Отскоро се накичих и аз..
        1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

ogi28b написа:
          Може сякак, ама как да ти пратя стикер за 2 лева по куриер за 6-7 лева? Излиза супер нерентабилно. За мен не проблем де, ама защо да плащаш 8 лева, егати стикера...
          Точно от този файл се нуждаех но тъй като неможах да го намеря и се надявах някои да ми прати стикера но още утре ще си го извадя! Много Ви Благодаря :D

Коментар

Ами няма за какво, той си е публичен, направен от форумец за форума, не си е лично мой. То линковете ги има и във водещия пост на тази тема, но вероятно не си го погледнал.

Коментар

ogi28b написа:
              Ами няма за какво, той си е публичен, направен от форумец за форума, не си е лично мой. То линковете ги има и във водещия пост на тази тема, но вероятно не си го погледнал.
              Извинявам се за въпроса, но какъв формат са файловете, не ми се отварят
              Más vale tarde que nunca
              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Корелдрол колежке
                Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                  Корелдрол колежке
                  Опа, аз нямам
                  Más vale tarde que nunca
                  Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Утре най-вероятно ще съм на организираната среща на Игликина поляна и всеки, който посети тази среща, ще бъде оборудван с голям стикер. Ако все пак някой иска стикер, но не му се ходи на тази среща - може да дойде на сборния пункт, който е описан в линка в началото на поста ми.

Коментар

Изпратих 20 стикера за Пловдив. Би трябвало да можете да ги получавате от колегата Airfan.

Коментар

ogi28b написа:
                        Изпратих 20 стикера за Пловдив. Би трябвало да можете да ги получавате от колегата Airfan.
                        Налични са.

Коментар

Аз си поръчах на цялото задно стъкло на пунтото даже за 2,30 ми излезе в една рекламна агенция в Бургас тук докато чакам за стикер брада ще пусна

Коментар

цено написа:
                            Аз си поръчах на цялото задно стъкло на пунтото даже за 2,30 ми излезе в една рекламна агенция в Бургас тук докато чакам за стикер брада ще пусна
                            даи снимка да видим ,а и тази цена е доста малка за големия стикер

Коментар

Някой дизайнер, що не ъпдейтне текущата версия, че таз старичка вече :D
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Alisiq написа:
                                Извинявам се за въпроса, но какъв формат са файловете, не ми се отварят
                                Колежке, вече има изпратени стикери във Велико Търново - у колегата Jack`DanielS. Свържете се с него за да ви даде стикер. Има също малки стикери, карти за ЕКО, и няколко ключодържтеля.

Коментар

Working...
                                X