Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само напиши в търсачката на "рекламна агенция Бургас", и гле’й к’во ста’а...

Коментар

ogi28b написа:
      Днес изпратих 5 стикера към Пловдив, предполагам, че ще са у колегата Airfan, заедно с картите за ЕКО.
      А всичките ли са предназначени за някой, че не съм много в час ?
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Не са предназначени за никой. Предназначени са за първите 5 човека, които поискат. Пиши ЛС на Airfan, ако не са свършили - сигурно ще ти запази.

Коментар

цено написа:
          А някой колега от Бургас да ме насочи къде мога да си изкарам стикери? Или пък ако някой има в повече?!
          Колега, Наско (scuadra_azzura) имаше стикери, питай го дали не са му останали.Иначе срещата на Ичера наближава, само след месец е, можеш да се включиш.И в краен случай, аз от време на време идвам до Средец при един приятел на гости, може да донеса, стига да взема повече.И в най-краен - във всяка една рекламна агенция ще ти направят стикер, Корел-ския файл е в секция download.http://download.fiat-bg.org/Sticker/(мисля че е файла logo-cut.cdr, нямам как да го отвроя под Линукс в момента)

Коментар

Да изкажа благодарности на Колегата ogi28b,с който 1-во не можахме да се видим,но той се оказа точен и даже промени малко плановете си за вечерта за да се сдобия и аз със стикер (дано само лепилото е наред).Днес ще кача и снимка,че снощи нямаше кога да го лепя
            Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!

Коментар

ogi28b написа:
              Не са предназначени за никой. Предназначени са за първите 5 човека, които поискат. Пиши ЛС на Airfan, ако не са свършили - сигурно ще ти запази.
              Уредихме колежката с един стикер. Иначе всички стикери свършиха вчера, останаха само карти.

Коментар

PanCakes написа:
                Да изкажа благодарности на Колегата ogi28b,с който 1-во не можахме да се видим,но той се оказа точен и даже промени малко плановете си за вечерта за да се сдобия и аз със стикер (дано само лепилото е наред).Днес ще кача и снимка,че снощи нямаше кога да го лепя
                Наред е, имам още 2 пликчета с такова. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Утре би трябвало да уточня последни детайли с един младеж и поръчваме новите стикери.

Коментар

Аз също бих желал един стикер.Искам да попитам,ако някой знае в София рекламна къща или агенция която да иска да ми направи 10-на бройки нека я каже.За един стикер ще ме срам да отида,а сигурно и няма да искат да ми направят само 1.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                    Аз също бих желал един стикер.Искам да попитам,ако някой знае в София рекламна къща или агенция която да иска да ми направи 10-на бройки нека я каже.За един стикер ще ме срам да отида,а сигурно и няма да искат да ми направят само 1.
                    ти пък, аз отидох в едно рекламно студио и си направих стикер само за мен, така че няма какво да те е срам
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                      pecata написа:
                      ти пък, аз отидох в едно рекламно студио и си направих стикер само за мен, така че няма какво да те е срам
                      Веднага ли става,или от днеска за утре?
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

Ако си от Красно село, защо не дойдеш на среща на форума, не ти е далече, идват и други колеги, които чат-пат са правили.

Коментар

pecata написа:
                          fiatmaniak написа:
                          pecata написа:
                          Веднага ли става,или от днеска за утре?
                          Ми да ти кажа честно съм забравил, тва беше миналата година.
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

ogi28b написа:
                            Ако си от Красно село, защо не дойдеш на среща на форума, не ти е далече, идват и други колеги, които чат-пат са правили.
                            Aми не съм се замислял,всъщност защото в повечето недели работя допълнително да си докарам някой лев,но тази неделя мисля да почивам и наистина мога да дойда.Живея в Лагера и ми е доста близко.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Ето и снимката
                              Прикачени файлове
                              Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!

Коментар

цено написа:
                                А някой колега от Бургас да ме насочи къде мога да си изкарам стикери? Или пък ако някой има в повече?!
                                Ами, аз съм твоят човек, имам няколко в повече Звънни, когато ти е удобно 0879898777.
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X