Само напиши в търсачката на "рекламна агенция Бургас", и гле’й к’во ста’а...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
цено написа:А някой колега от Бургас да ме насочи къде мога да си изкарам стикери? Или пък ако някой има в повече?!
Коментар
-
PanCakes написа:Да изкажа благодарности на Колегата ogi28b,с който 1-во не можахме да се видим,но той се оказа точен и даже промени малко плановете си за вечерта за да се сдобия и аз със стикер (дано само лепилото е наред).Днес ще кача и снимка,че снощи нямаше кога да го лепя
Коментар
-
pecata написа:Аз също бих желал един стикер.Искам да попитам,ако някой знае в София рекламна къща или агенция която да иска да ми направи 10-на бройки нека я каже.За един стикер ще ме срам да отида,а сигурно и няма да искат да ми направят само 1.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:pecata написа:Аз също бих желал един стикер.Искам да попитам,ако някой знае в София рекламна къща или агенция която да иска да ми направи 10-на бройки нека я каже.За един стикер ще ме срам да отида,а сигурно и няма да искат да ми направят само 1.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:fiatmaniak написа:pecata написа:Аз също бих желал един стикер.Искам да попитам,ако някой знае в София рекламна къща или агенция която да иска да ми направи 10-на бройки нека я каже.За един стикер ще ме срам да отида,а сигурно и няма да искат да ми направят само 1.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
ogi28b написа:Ако си от Красно село, защо не дойдеш на среща на форума, не ти е далече, идват и други колеги, които чат-пат са правили.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар