Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здр

meril написа:
    fiatmaniak написа:
    phoenix между другото днес тръгнах да си лепя стикера на Фичо и разбрах,че си ми пратил за вътрешно залепване,въпреки че исках за външно.Иначе благодаря за стикера чаках го само 2 седмици и ся 4 лева на вятъра.
    Дай го на мен,аз ще ти го платя и няма да са ти на вятъра
    я коя колежка е тука от сибира ))))едва ли ще познаеш кой съм
    да предвидиш следващия ход на една жена е дарба.да я обичаш е искуство

Коментар

Нужно ли е да познавам Нека не оспамваме темата

Коментар

fiatmaniak написа:
        мойте са много тъмни пробвах и нищо не се вижда.Между другото вече изхвърлих стикера иначе щях да ти го дам, и без тва не си трябва.
        Колега, трябвало е да ми пишеш веднага, като си видял за грешката. До сега да съм ти пратил стикер за външно, както и да е. Грешката е моя и се извинявам за което, утре ще ти пратя 2-3 стикера за външно залепване, за моя сметка.
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Колега няма нищо, не ми пращай аз си напраих в едно студио. Иначе ти благодаря, но не ми е нужен вече стикер. :D
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Re: здр

lordos77 написа:
            meril написа:
            fiatmaniak написа:
            phoenix между другото днес тръгнах да си лепя стикера на Фичо и разбрах,че си ми пратил за вътрешно залепване,въпреки че исках за външно.Иначе благодаря за стикера чаках го само 2 седмици и ся 4 лева на вятъра.
            Дай го на мен,аз ще ти го платя и няма да са ти на вятъра
            я коя колежка е тука от сибира ))))едва ли ще познаеш кой съм
            Колега )))), не издавайте, нека се развихрим максимално и тук, че сибир-а е отеснял ))))Разберете се на лични съобщения кой кой е, тук не е мястото!!!модераторски екип Фиат Форум

Коментар

Защо постоянно нападате колежката Мерил?

Коментар

Аз мога ли да си поръчам стикери и лепенки,като стикерите да са 2 за вътрешно залепване,и ако има и лепенки две,като стикерите да не са от големите,и как става плащането....
                Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
                Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

В първа страница се крие отговора на част от въпроса ти!

Коментар

coolboby написа:
                    В първа страница се крие отговора на част от въпроса ти!
                    Благодаря.
                    Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
                    Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

Здравейте колеги,Голяма трудност се оказа това да си разпечетам сам стикерче от малките за вътрешната страна Ходих в какви ли не печатници и студия и всеки ми вика "А-а-а-а ама Вие искате едно листче А4 ли?!?!? Ми то по малко от 100 не може"... Аз тегля по една ****** на ум и си излизам със страшна сила от там.....Само варианта с банковата сметка ли е наличен, че в тоя Лозенец ми е голям проблем, а и заради работата.......?!М/у другото доста често се засичам с един колега с Бяло Браво с малкия стикер сутрин по "Черни Връх" със съпруга или приятелка е вътре мигам, свиркам ама той не ме отразява заради липсата на стикер подяволите...... Просто искам стикер.....
                      Skoda AMfabia 1.2 12v
                      exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

piftho написа:
                        Здравейте колеги,Голяма трудност се оказа това да си разпечетам сам стикерче от малките за вътрешната страна Ходих в какви ли не печатници и студия и всеки ми вика "А-а-а-а ама Вие искате едно листче А4 ли?!?!? Ми то по малко от 100 не може"... Аз тегля по една ****** на ум и си излизам със страшна сила от там.....Само варианта с банковата сметка ли е наличен, че в тоя Лозенец ми е голям проблем, а и заради работата.......?!М/у другото доста често се засичам с един колега с Бяло Браво с малкия стикер сутрин по "Черни Връх" със съпруга или приятелка е вътре мигам, свиркам ама той не ме отразява заради липсата на стикер подяволите...... Просто искам стикер.....
                        опитай с големи тъкмо по се забелязва ...

Коментар

както бях писал нягъде по горе трябва да ми се намират 2-3-5 броя от малките стикери за вътрешно залепване. само изразих съмнение за качеството на печата. но от 1-2 метра не си личи нищо. и са със старя адрес на форума. аз като ги печатих ии поисках 20 броя и само дето ми ги таксуваха по - скъпо защото са малко, но не са ми правили проблем за бройката.
                          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                          182A4.000 IAW49F
                          LPG - Lovato EasyFast
                          ----------------------------
                          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

днес ипратих парички на колегата phoenix вчера му писах че ше му пратя днес пак му писах,обаче никакъв отговор от него,почвам да се притеснявам да не съм збъркал нещо
                            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                            .

Коментар

Явно само аз ходя където не трябва Тия келеши ми искат някакви серийни бройки, за които трябва да дам 50-60 кинта.....Да ги налазят ма****те изодзадзе.
                              Skoda AMfabia 1.2 12v
                              exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Колегата phoenix е доста зает напоследък, има и бебе, не му се сърдете, че не ви отговаря веднага.Малки стикери, "оригинални" се печатат периодично... последната партида раздадохме на Италфеста.Май трябва пак да пуснем една серия...

Коментар

Working...
                                X